Caravaneer 2 - polecam ;)
Caravaneer 2 RPG game at Games of Honor
To jest widok strony w wersji do druku
Caravaneer 2 - polecam ;)
Caravaneer 2 RPG game at Games of Honor
dobre :smile:
Pograjcie w Fallout i Fallout 2 - Jest moc :)
Caravanner 2 - to właśnie klimat zaciągnięty z serii Fallout
Tyle, że w dzisiejszych czasach Fallout wręcz wypala oczy. W dodatku to gry dla kogoś kto szuka komputerowej wersji typowo papierowego RPG. Jeśli ktoś nie ma do tego sentymentu to gra go odrzuci niemal natychmiast.
Faktycznie grafika słaba ale warto zagrać!
Z nowszych polecam Project Cars. Super symulacja :)
Stara ale jara - Carmageddon :) Oraz wszystkie 3 części Max Payne :)
Carmageddon będzie niedługo nowy. Trzeba będzie wrócić do klasyki.
:D Wciąga na długie godziny ...
tetris i do przodu :)
Szukam jakies gierki z fiatami ducato :D
Aaa... Główny wątek fabularny zakończony, Serca z kamienia ukończone, 50% wszystkich lokacji wyczyszczona... Niech już wydadzą ten drugi dodatek do Wiedźmina 😉
Jeśli ktoś lubi grac w horrory, to polecam Layers of Fear - sterujesz malarzem ze schizofrenią w pustym, starym XIX-wiecznym domu, po drodze wiele dziwnych lub niepokojących momentów, pełno niedokończonych lub zdeformowanych obrazów co buduje klimat, z notatek znalezionych w komodach orientujesz się o co właściwie chodzi, sama fabuła na końcu ryje banię kompletnie, ale nie będę za dużo zdradzał. Jak mi brat zainstalował, to myślałem, że "kolejny zwykły straszak w pustym domu", a teraz przechodzę trzeci raz i jeszcze odkrywam nowe rzeczy, nie pamiętając jeszcze kolejności pomieszczeń. Ambitnie i porządnie zrobiona.
A propos tych żartów z gry polecanej przez autora tematu to uważajcie, bo efekt może być taki jak tu: https://www.youtube.com/watch?v=rseNW9rpMms :D
Ja to w GTA lubię grać, najbardziej w San Andreas :D