Najlepsza opcja w auto mapie to optymalna ;-)
To jest widok strony w wersji do druku
Najlepsza opcja w auto mapie to optymalna ;-)
no teraz to i ja wiem że trzeba wrócić do opcji optymalnej. na poprzedniej wersji tak miałem i było fajnie myslalem że tu opcja szybka będzie bardziej po głównych drogach. ale sporo poprawili na +. fajny i przydatny jest asystent pasa ruchu.
a co powiecie o tym wyborze
GPS MIO Spirit 670 Polska 5'' KRAKOW najtaniej ! (1748945952) - Aukcje internetowe Allegro
mam zamiar ja zakupic ale ciagle sie wacham ale skoro mowicie ze MIO MOOV 500 jest spoko to te[COLOR="#A52A2A"]ż[/COLOR] chyba niczego sobie za taka kase ???/
unikaj rażących błędów ortograficznych
bardzo dobry wybór. 5' to dobre rozwiązanie gdyż nawigacja musi być czytelna
Ja bym rozejrzał się jeszcze za Larkiem, gdyż za połowę ceny masz to wszystko i jeszcze Windowsa CE.5.0
Witam. ja używam NTT Navi 5036FMBT mam na karcie Auto Mape6.8 i jestem zadowolony.
Jeśli ktoś ci pomógł to odwdzięcz mu się i kliknij w gwiazdkę REPUTACJI
nie sztuką jest się rozpędzić, sztuką jest wyhamować
Ja jestem zdania, ze sama navi to drugorzędna sprawa, najważniejsza jest mapa jaką mamy ;)
no to tez niby prawda. ale weź navi 2.5" i 5". weź jakąś firmy krzak która się zawiesza i choćby larka który działa jak należy i jest fabrycznie odblokowany i ma slot na SD. są rzeczy które navi musi posiadać żeby dobrze nam służyć. a mapa wg mnie to tylko automapa, bo mapamap to trochę pozostawia do życzenia
a ja uzywam nawigacji maxcom która kupiłem za 60zł, mam automapę i objechałem prawie całe wybrzeże z nią i jest super :) w doddatku w telefonie mam nokia ovi maps, ale tego uzywam tylko wtedy jak tamta się wyładuje a kabla zapomnę;P
Ja mam Larka 43.1 czy jakoś tak - za tak śmieszne pieniądze uważam, że rewelacja. Odblokować windows to 5min roboty bez komputera, śmigają wszystkie programy nawigacyjne. Oczywiście filmy DivX ciągnie, muzykę i zdjęcia.. Dotykówka też działa ładnie - nic tylko polecić ;)
ja też mam larka i sprawuje się doskonale :)
jeszcze ani razu mnie nie zawiódł, także również polecam
Auto Mapa przechodzi właśnie test. Pożyczyłem znajomej, która udała się do Chorwacji o wynikach tych dobrych i złych poinformuje, gdy otrzymam ją z powrotem.