jeśli mocowania i cała reszta podejdzie myślę ze nie będzie problemu, pytanie jak komp zaakceptuje. Spróbować zawsze można.
To jest widok strony w wersji do druku
jeśli mocowania i cała reszta podejdzie myślę ze nie będzie problemu, pytanie jak komp zaakceptuje. Spróbować zawsze można.
no to dzisiaj zrobie podmianke samego zaworku a elektorzawór będę musiał jakoś wynaleźć na allegro używany tylko żeby znowu nie okazał się lipny :sciana:
a nie masz gdzieś na szrocie możliwości podmianki i spr? albo od kolegi jakiegoś.
no właśnie nie mam :( i niestety jestem skazany na metode prób i błędów i kupowanie z allegro i sprawdzanie po kolei :/
wejdź w grupę z opola i podpytaj kolegów wyślij jakiegoś PW i się dowiedz bo tak szkoda kasy, czasu i nerwów.
no w grupie nie zauważyłem żeby ktoś miał nawet 1,9 TD żeby zrobić podmiankę. Ale dzisiaj po powrocie do domu wzmę się za podmianke na ten zaworek z 1,9 Diesla i zobaczę bo jak dla mnie ten mój z 2,4 chodzi za ciężko ale też nie miałem z innym zaworkiem porównać
zawór powinien chodzić z lekkim oporem ale w miare lekko i sprawnie w pełnym zakresie. ja swój moczyłem w ropie i benzynie i powiem Tobie, że to też pomogło.
hmmmm to może faktycznie zanim zrobię tą podmiankę to go jeszcze raz przeczyszczę i zobacze co to dało....ale i tak elektrozaworek będę musiał szukać nowy....