czyli wystarczy wyjac cewke?
To jest widok strony w wersji do druku
Nie, nie trzeba, bynajmniej u mnie, wystarczy długa nasadka 19, przedłużka i pójdzie.Cytat:
to zanim kupisz nowy, sprobuj przeczyscic styki, a wlasciwie jeden styk. czasami dziala. tak przynajmniej donosza w sieci ;)
boch, właśnie dzisiaj go przeczyściłem, ale motor musi się mocno nagrzać, żeby wskaźnik odstawiał szopki, jutro go przegonię i sprawdzę.
coś musiało się powalić z pdf'ami. Wersje są dwie to prawda, podobną różnica jest jeśli jest klimatyzacja, oraz w wersjach po liftowych.Cytat:
Napisał boch
Wrzucam przykład 2 termostatów w Podpunkcie 20 jest zobrazowane.
Dokument PDF
dzieki lukq! fajny pdf :D dzieki niemu juz mniej wiecej wiem, jaki mam termostat - Vernet 6504.88. to co piszesz o klimatyzacji moze byc prawda. bo z tego co namierzylem w sieci, ten moj termostat wystepowal w dwoch wersjach (zaleznie od ilosci czujnikow) - czyli nie bylo tak, ze przed liftem jedynie na 2 czujniki, a po lifcie juz tylko jeden. pozostalo zerknac pod maske i sie upewnic.
Kamyk, masz u siebie klime?
jest tam parę ciekawych rzeczy. Kurde gdzieś miałem w dokumentach przekrój termostatu ale nie mogę znaleźć, za dużo dokumentów i rzeczy do MEryCytat:
Napisał boch
boch, mam klimę,w pierwszym poście, na końcu napisałem, że z klimą. Dzisiaj nic nie zaglądałem, bo cały dzień prószył śnieg (pod chmurką dłubię, magazyn w firmie zajęty:/) zresztą trochę zarobiony byłem.