To jest widok strony w wersji do druku
-
SKMK, warto się przywitać wstępnie w odpowiednim dziale, a potem zabierać głos :dlon:
Fotele z AR156 nie będą pasowały P&P, trzeba przerabiać mocowanie..... w Palio/Sienach przednie fotele są mocowane tak samo jak we Fiacie Uno 8)
[size=2][ Dodano: 2011-02-22, 19:09 ][/size]
A propos tuningu w Ameryce południowej: http://www.youtube.com/watch?v=Ax0s6...eature=related
-
Cytat:
Napisał Ali
... Drewno do Fiata ???!!!
Kupiłem auto już z okleiną "drewnianą" i powiem że wcale nie wygląda to tragicznie:
http://img43.imageshack.us/img43/2931/kakpit.jpg
...chociaż aluminium to pewnie by już słabo wyglądało...
-
molej, eeee....Marea to zupełnie inna klasa, to się nie liczy :D Tu drewno już bardziej pasuje, nawet udawane :P
-
A ja powiem to tak jak mój młodszy brejdak jak to zobaczył :D
"beznadzieja" :D Jak dla mnie drewno w Fiacie nie bardzo pasuje :)
-
a w Oplu drewno jest ok ? dla mnie nie jest ważna marka samochodu - bardziej liczy się segment... w sienie, bravo, brava nie pasuje, ale w mareii już by pasowało (oczywiście nie takie badziewie jak na zdjęciu wyżej)
-
drewno mi sie kojarzy ze starymi dziadkami :D bez obrazy kazdy lubi co lubi
-
Cytat:
Napisał guti1
drewno mi sie kojarzy ze starymi dziadkami :D bez obrazy kazdy lubi co lubi
hehe mam to samo odczucie 8)
-
-
zależy jaki samochód... jeżdżę często Audikami A6 i A8 - tam sobie braku drewna nie wyobrażam
-
no takie auto to tak jaguar np. to musi miec drewno ale nie fiat ty a tak jak by mial fiat cupe drewno
-
Cytat:
Napisał guti1
ty a tak jak by mial fiat cupe drewno
weź nie strasz :P
Spoko, ustalamy jedno: drewno pasuje do aut klasy wyższej, oraz marek luksusowych (lub uważanych za luksusowe). We Fiacie po prostu nie pasuje i kropka :D
p.s. A propos tuningu Fiata, bo taki jest temat, skompletowałem już prawie wszystkie części do nowego moda, także jak tylko cieplej się zrobi, biorę się za lekką przeróbkę...oczywiście będzie o tym tutorial i zdjęcia....skorzystają też z niego Ci, co się chcieli kiedyś dowiedzieć jak się dostać do "pająka" pod kierownicą :dlon:
-
Cytat:
We Fiacie po prostu nie pasuje i kropka :D
w Fiacie Croma jak najbardziej pasuje i wygląda bardzo ładnie...
-
Kwestia pasuje czy nie - nie jest jednoznaczna. Dla kogoś pierogi i pomidory bardzo pasują dla innego nie.
Generalnie kwestia gustu... A jak wiadomo, o gustach się nie dyskutuje...
Dla mnie okleina którą posiadam w aucie wygląda lepiej niż plastik. Była od początku, mi pasuje. I wolałbym takie coś dać niż np. montować szerokie i nisko profilowe felgi do auta z silnikiem 1.6 (gdyż nie pasuje to do czegoś takiego i wygląda beznadziejnie) czy zmieniać kolor maski na inny niż kolor nadwozia - to to już w ogóle wygląda badziewnie.
Forum jest do przedstawiania pomysłów/doradzania/dzielenia się opiniami a raczej nie do oceniania a'la fotka.pl czy coś...
Oczywiście - to moim prywatnym zdaniem :]
Pozdrawiam
-
nie am sie co denerwowac :D kazdy lubi jak lubi ty lubisz drewienko ja lubi duza glebe :D i ładna fele :D
-
dokladnie gust jest jak dupa i kazdy ma swoj :P dlatego auto nalezy robic pod siebie, a jak sie przy tym rowniez innym podoba to juz w ogole bajka 8)