To jest widok strony w wersji do druku
-
Polecam z gumy i rantem. Błoto śniegowe szczególnie kiedy masz bieżnik w podeszwie.
Zatrzymują błoto, śnieg i wodę na zakrętach.
Szczególnie iż od spodem masz jakiś materiał podobny do filcu, który schnie dniami jak przekroczysz.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Ja mam dywaniki i matę w bagażniku od Rezaw-plas i sobie chwalę. Nie wyglądają tak pięknie jak co niektóre, ale robisz to co do nich należy.
I mniej się przecierają niż oryginały - mam na myśli tę kierowcy.
-
Mi rezawy u kierowcy wydeptują się co 3,5 roku :-) ale zatrzymują syf tam gdzie trzeba. Proline do kombi nie pasuje, za małe i kosztują majątek. Teraz na topie są dywaniki nr77, kupuje we wrześniu. Spodziewam się czegoś w rodzaju proline dopasowanego jak rezaw w cenie akceptowalnej :-P
-
-
2 załącznik(i)
Dzisiaj trochę z innej beczki...
bowiem takie oto nietuzinkowe cudo, wprost z epoki wleciało na przywieszkę do kluczyków. 🤗🤩
Załącznik 44089
Załącznik 44090
-
Wymieniłem dziś żarówki w podsufitce. Te które miałem żarówki żarzyły się po wyłączeniu silnika.
Nie wiem czemu. Nie gasły tylko jarzyły się lekko.
Teraz już jest ok. Gasną tak jak powinno być.
-
Wczoraj założyłem dywaniki gumowe. Kupiłem sobie. Z tego co czytam, to też zakładacie na zimę.
Dlatego też kupiłem gumowe.
Wczoraj zalożyłem. Zaczepy pasują idealnie.
-
2 załącznik(i)
I 5 KM przybyło dzięki naklejkom na grill :)
Mnie się podobają te naklejki, dają taki smaczek grillowi. Wiadomo są gusty i guściki :)
Do kupienia na tej stronie :
https://www.risicosfizio.it/prodotto...glia-frontale/
Załącznik 44094
Załącznik 44095
-
Kupiłem te dywaniki i założyłem, prawie idealne. Zostają.
-
2 załącznik(i)
Ja w sobotę zmieniłem po 40tys km olej w skrzyni, zalałem 2.5L seleni, odpowietrznikiem nic nie ucieka.
Przyjdzie AR9100 to doleje i będzie cacy.
Oprócz tego śruba z sitkiem od turbo wleciała też nowa. Sitko było całe ale już się odwarstwiało.
A tak wyglądał olej i korek ze skrzyni:Załącznik 44096
Załącznik 44097
Ani przed wymianą, ani po nie występowało u Mnie tzw âKLIKâ przy zmianie na 2 i3 bieg.
Ale po dolaniu AR9100 na fabryczny olej ( jeszcze przed wymianą) wyraźnie lżej i płynniej zaczęły wchodzić biegi.
-
Dzisiaj wymieniłem trzeszczący głośnik w przednich drzwiach pasażera (nowy oryginał 79 zł) i zmieniłem korek zbiorniczka wyrównawczego płynu chłodzącego... pojawiło się kapanie od spodu zbiorniczka z odpowietrznika... nie jest źle bo głośnik już nie trzeszczy i płyn już nie kapie...
Drażnią mnie jeszcze odgłosy jakie wydobywa z siebie tylna ramka tablicy rejestracyjnej podczas jazdy na dołach i podczas zamykania klapy bagażnika...
słyszałem o jakichś ramkach z gumkami tłumiącymi... czy ktoś może coś polecić?
-
1 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
sotapl
Drażnią mnie jeszcze odgłosy jakie wydobywa z siebie tylna ramka tablicy rejestracyjnej podczas jazdy na dołach i podczas zamykania klapy bagażnika...
słyszałem o jakichś ramkach z gumkami tłumiącymi... czy ktoś może coś polecić?
ja sobie podkleilem folię pod ramkę (pelno tego na allegro) a pod same ramki podkleilem filcowe podkładki pod meble
cisza
Załącznik 44106
-
1 załącznik(i)
Załącznik 44107
Znalazłem takie ramki Wurth i chyba w tym kierunku pójdę... koszt 17 zł za sztukę... gumki pomiędzy ramką i klapą oraz pomiędzy ramką a tablicą... powinna załatwić temat
-
Cytat:
Napisał
sotapl
Załącznik 44107
Znalazłem takie ramki Wurth i chyba w tym kierunku pójdę... koszt 17 zł za sztukę... gumki pomiędzy ramką i klapą oraz pomiędzy ramką a tablicą... powinna załatwić temat
tyle ze tu głównym problemem nie jest latanie tablicy w ramce tylko latanie całej ramki i walenie w nadwozie
-
Żona kupiła auto od handlarza i tam tylna ramka nie brzęczała - była przykręcona chyba na 8 samowiertow w blachę.
Nie zebym polecał rozwiązanie, ale skutecznie chroni przed brzęczeniem.;-P
-
handlarz byl idiotą
tym bardziej ze to nie dacia - w tipo są zaznaczone miejsca pod gniazda wkretów