To jest widok strony w wersji do druku
-
Aha, warto jeszcze po bokach przykleić koniczynki i będzie Fiat Tipo Quadrifoglio
-
Ty wiesz ile taka jedna koniczynka w aso kosztuje? Niektórzy tyle na paliwo w pół roku nie wydają. Oczywiście pozostaje rzeźba w âg.â jak kto woli ;-P
-
1 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
Prevent
Ja mam coś takiego, z folii odblaskowej samoprzylepnej zrobione, ale blaknie i raz na 8-9m-cy muszę zmieniać na nowąZałącznik 44020Załącznik 44020
-
U Mnie w mieście jeździ czarny sedan i ma grill pomalowany/oklejony cały w 3 pionowe pasy (zielony/bialy/czerwony) i wg mnie choć gusta są różne i się o Nich nie dyskutuje, ale jak, złapie Go na mieście to zrobię fotkę, bo jak na razie parę razy mijałem kolegę, będzie dla porównania.
-
109 200km - wymiana cewki. Akurat musiała paść w drodze powrotnej znad morza.
-
Słyszałem o cewkach , jest to słaby punkt w Tipo, tak jak te nieszczęsne łączniki stabilizatorów...
Jak duży to koszt i czy można wymienić samemu ?
-
Cytat:
Napisał
Krzycholu
Słyszałem o cewkach , jest to słaby punkt w Tipo, tak jak te nieszczęsne łączniki stabilizatorów...
Jak duży to koszt i czy można wymienić samemu ?
w serwisie za rogiem 300zl. Z wymianą oczywiscie
Pewnie ze mozna samemu, jakas wielka filozofia to nie jest
-
Cytat:
Napisał
jacekviola
w serwisie za rogiem 300zl. Z wymianą oczywiscie
Pewnie ze mozna samemu, jakas wielka filozofia to nie jest
Wrzuć sobie na zapas taka cewkę do bagażnika. Najprostsza diagnoza jak nie masz kompa, na nierówno pracującym silniku odpinasz kolejno wtyczki z cewek. Ta cewka lub świeca jest padnięta po której po wypięciu wtyczki nie ma różnicy w pracy silnika.
-
Cytat:
Napisał
steyr
Wrzuć sobie na zapas taka cewkę do bagażnika. Najprostsza diagnoza jak nie masz kompa, na nierówno pracującym silniku odpinasz kolejno wtyczki z cewek. Ta cewka lub świeca jest padnięta po której po wypięciu wtyczki nie ma różnicy w pracy silnika.
wiem, wiem... troche pojecia o autach mam :)
ale fakt, chyba kupię za zapas
-
Cytat:
Napisał
jacekviola
109 200km - wymiana cewki. Akurat musiała paść w drodze powrotnej znad morza.
Co ile świece zmieniałeś??
Też mi zaszarpał i checka wywalił raz na powrocie z urlopu, ale podmienili kable na cewkach 3i4 w serwisie żeby odserwować temat bo na 4 wywaliło błąd. Ale od tamtej pory spokój jest.
Chyba też jedną zamówię i będzie w pogotowiu czekała na zonka
-
Cytat:
Napisał
Lamacait
Co ile świece zmieniałeś??
po 65 tys km
-
2 załącznik(i)
Załącznik 44035
Załącznik 44036
Z linku powyżej-zakupione i zaimplementowane. Do SW ideolo...
-
Wyglądają, że leżą spoko. Zamówię i ja we wrześniu :-)
-
Czy typowo dla kierowcy polecicie coś z gumy i rantem? :confused: Tipo Sedan
-
W Toyocie mam dywaniki z Proline
Powiem ze doskonale się sprawdzają
Nie wiem ile kosztowały bo były już w aucie jak kupiłem plus komplet welurowych .
Tanie chyba nie są...