To jest widok strony w wersji do druku
-
1 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
Qvadrat
Za niskie bandy dookoła jak dla mnie.
Ja zakupiłem coś takiego, pasują idealnie w każde wcięcie i szczelinę, rant mają przyzwoity i wykonane nie z gumy a jakby jakiejś pianki, stopery też pasują i trzymają jak powinny. już 2 lata i nadal jak nowe.
https://frogum-shop.pl/dywaniki-samo...SABEgJP7_D_BwE
Na alledrogo w tej samej cenie, ze smartem wysyłka za freeZałącznik 43989
-
No właśnie takie kupiłem do kombi i tylne nie pasowały, były za wąskie, nie przylegały, zostawała szeroka na ok 2 cm szczelina. Z przodu szczelina była mniejsza ale też nie przylegały. Zwróciłem.
Daj zdjęcie z tyłu jak leżą.
-
2 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
Qvadrat
No właśnie takie kupiłem do kombi i tylne nie pasowały, były za wąskie, nie przylegały, zostawała szeroka na ok 2 cm szczelina. Z przodu szczelina była mniejsza ale też nie przylegały. Zwróciłem.
Daj zdjęcie z tyłu jak leżą.
Załącznik 43991
W Moim HB jak ulał, a powiem Ci w wstawione zdjęcie jest z kombi 2018r kolegi, to On mi o nich powiedział i to jego fotka.
Dodam że wcześniej miałem ori gumowe ii to dopiero był chlew, zero rantu, za małe, a guma tragedia, wypłowiała i domyć się tego nie dało. Na naczepie pod palety lepszą kładę niż ta z których te dywaniki zrobili. Sprzedałem to ( klient zadowolony ;)��)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Tu masz jeszcze przód pasangera, też w kombiZałącznik 43992
-
Rzeczywiście na tych foto ładnie leżą. U mnie były ewidentnie za wąskie. Może spróbuję zamówić z tego linku i popatrzę.
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
Rzeczywiście na tych foto ładnie leżą. U mnie były ewidentnie za wąskie. Może spróbuję zamówić z tego linku i popatrzę.
https://allegro.pl/oferta/dywaniki-n...15-13502470127
Ja zamawiałem z tego linku, kolega tez
-
Dzięki, zapisane, po urlopie zakup i mierzenie :-)
-
Czytalem opinie o tych dywanikach to pisali ze pasuja do kombii... teraz sam niewiem czy kupować...
-
Plus jest taki, że ze smartem masz darmową wysyłkę i zwrot jakby nie pasowały.
-
Cytat:
Napisał
Talarsw
Czytalem opinie o tych dywanikach to pisali ze pasuja do kombii... teraz sam niewiem czy kupować...
Kolega ma w kombi, zdjęcia są właśnie z kombi, ja mam w HB, po południu zrobię zdjęcia to wstawię. Tylko ostrzegam że tak czysto jak u kolegi nie będzie ;)
-
Ja jednak kupowałem deko inne bo z napisem proline, też w opisie było o laserowym mierzeniu i super dopasowaniu i kosztowały ok 250 za komplet 4. Jak napisałem wcześniej nie pasowały.
Te widzę są deko inne bo mają napis 77. Po urlopie kupię do przymiarki, a nuż ładnie będą pasowały, na co liczę bo cena konkurencyjna do rezaw plast.
Co do tych ostatnich, to napisałem dobproducenta z pytaniem o możliwość zakupu tylko dywanika kierowcy bo znowu mi się przedeptal a kupowałem już 2 komplety. Od kilku dni brak jeszcze odpowiedzi :-(
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
Co do tych ostatnich, to napisałem dobproducenta z pytaniem o możliwość zakupu tylko dywanika kierowcy bo znowu mi się przedeptal a kupowałem już 2 komplety.
Też bym chętnie kupił jedną sztukę, ale z tego co widzę, pojedyncze sztuki nadal są dostępne tylko z tych "uniwersalnych". Bo jak się nie da, to znowu będzie trzeba cały stary komplet do lasu wynieść :crazy:
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
bo znowu mi się przedeptal a kupowałem już 2 komplety. Od kilku dni brak jeszcze odpowiedzi :-(
tak swoją drogą co wy robicie z tymi dywanikami ze sie wam tak zuzywają ? :)
ja mam je 4 lata, 110tys km i zero sladu zuzycia. Żona ma takie same w yarisie, 3 lata, chodzi wyłącznie w szpilkach i tez zero zuzycia :)
-
A ja mam takie pytanie . Mam takie welurowe dywaniki w moim Tipo.
Zmienilibyście na gumowe dywniki na zimę? Zastanawiam się jak sprawują się welurowe w zimie.
No i nie wiem czy nie zmienić na gumowe na jesień i zimę.
-
Aż wrzucę zdjęcie aby pokazać jak się wydeptał już drugi. Sam ocenisz, czy coś strasznego mu robię. Może po prostu deptam gaz i hamulec w podłogę, a to skutkuje nie tylko wysokim spalaniem ale i jak się okazuje szybszym zużyciem dywaników ;-P
Co do zmiany na gumy na zimę, to w poprzednich autach zawsze miałem dwa komplety dywaników i jesienią i na zimę były gumy a na lato i wiosnę welury. Teraz z lenistwa mam od nowego tylko gumy. Welury zimą będą mokre od śniegu, a to daje wilgoć i parowanie szyb?
Weź na jeden sezon zmień a na drugi zostaw welury na zimę, tak się sam przekonasz, bo co człowiek to opinia, ktora nie każdy musi podzielać. Ja bym na zimę zmienił na gumy.
-
2 załącznik(i)
W nawiązaniu do moich postów odnośnie wzoru włoskiej flagi na przedniej atrapie. Temat dość mocno poruszany na facebookowej grupie.
Jeden z forumowiczów znalazł coś takiego:
https://www.risicosfizio.it/product/...spPcGiIhr-9sqg
Załącznik 44016 Załącznik 44017
Swoją drogą to też dobrze wygląda. Może ktoś się pokusi i przetrze szlaki? ;-)