bylo kupic dedykowane pod fabryczne stopery i bys nie musial kombinowac
To jest widok strony w wersji do druku
Wiem, to też rozważałem ale mi zależało na rancie (woda). Byłem w sklepie i widziałem na żywo. Zdjęcia z internetu i opinie mnie nie przekonały.
A trochę już zapomniane a wcześniej wychwalane pod niebiosa rezaw plast? Mają wszystko czego potrzebujesz, ranty i miejsca na stopery w odpowiednim miejscu. Nawet sporo sprzedawców dorzuca stopery do montażu w dywaniku pasujące pod fabryczne kołki z przodu.
Tylko teraz jakoś strasznie one podrożały, widzę że zaraz wydeptam dziurę w dywaniku kierowcy a w ofercie same komplety za milion cebulionow.
chcialem zasugerowac ale wolalem sie juz nie odzywać :) :) bo zas by przylazł taki jeden mądrala :)
a tak poważnie - w międzyczasie pojawiły się takie które uwazam za jeszcze lepsze niz rezawy
https://allegro.pl/oferta/dywaniki-s...f-c3ae8b93bbc2
Dupa, kupiłem i zwróciłem, nawet zdjęcia im wysłałem. Nie pasują. Mają luzu po ok 1cm i nie przylegają tak jak to pięknie opisują.
Ładne, dobrze wykonane, sprawiają wrażenie trwałych ale zupełnie niedopasowane.
Wpadły nowe świece przy przebiegu 45k. km.
Stare na zdjęciu poniżej.
Załącznik 43885
jacekviola dywaniki Rezaw są jak najbardziej w porządku.
Wczoraj wieczorem zamontowałem mini chlapacze do swojego Tipka, a dzisiaj zakupiłem w necie używane poprzeczki dachowe MOPAR, które będę montował na auto za tydzień. Ponadto kupiłem jeszcze wosk do ciemnych lakierów Soft99 Fusso Coat i jak tylko przyjdzie nałożę go na lakier.
Ja mam softa nałożonego na srebrnym kolorze i spisuję się bdb :)
Ja ten wosk do aut z jasnym lakierem stosowałem na kilku swoich poprzednich autach i uważam, że jak za tą cenę to jest to naprawdę porządny produkt. Ten sam wosk nałożony mam od kilku miesięcy na swojego tipo ( kolor szary 695A) i również dobrze się sprawuje, ale stwierdziłem, że przed wyjazdem wakacyjnym nałożę na lakier ten sam wosk z tym, że do ciemnych lakierów i zobaczę czy jest jaka kol wiek różnica czy to tylko chwyt marketingowy.
dziś Tipo dostało świeży olej Selenia K Pure Energy, nowy filtr oleju i nowy filtr powietrza - filtry firmy filtron, przebieg na dzień dzisiejszy 19824 km
Kilka dni temu zamontowałem nakładki na pedały ..
Dzisiaj wleciała oryginalna Fiatowska popielniczka. Co prawda jestem osobą niepalącą, ale zawsze przyda się coś w rodzaju zamykanego schowka na różne to powiedzmy "śmieci".
W fabryczny otwór na kubek pasuje jak znalazł. Co prawda w euforii nie zdążyłem zrobić zdjęcia jak wygląda efekt końcowy u mnie, ale zdjęcia poglądowe z allegro myślę, że mówią naprawdę wiele w tym temacie. :lol:
Wszystko pasuje jak na wymiar.
Link do aukcji:
https://allegro.pl/oferta/nowa-orygi...dan-7153071537
Dla zainteresowanych:
Numer OE wg Fiata: 735354087
Długo nad tym myślałem, aż w końcu postanowiłem stworzyć własnoręcznie wykonaną naklejkę z włoską flagą na przedliftową atrapę do mojego Tipo.
Na bezpieczeństwo to nie wpływa, mocy to nie dodaje, ale jak na włoskie auto (w teorii...) wygląda naprawdę stylowo i świetnie się prezentuje. :cool:
Banan na twarzy bezcenny tym bardziej, że wykonanie według własnego pomysłu. ;-)
Załącznik 43944 Załącznik 43945 Załącznik 43946
Myślę, że to miejsce jest najbardziej optymalne na całej atrapie.
Flaga Powinna być turecka.
świetnie wygląda, ładnie wykonane, też musze pomyśleć o takim akcencie, o ile można oczywiście skopiować:smile: