Witam wszystkich klubowiczów, jestem posiadaczem Fiata Stilo MW jtd 2003r. i Punto 1.2 SX 2001r.
Pozdrawiam
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich klubowiczów, jestem posiadaczem Fiata Stilo MW jtd 2003r. i Punto 1.2 SX 2001r.
Pozdrawiam
Witam wszystkich!
Witam! Jestem od niedawna właścicielem Fiata IDEA 1.3 JTD i dołączyłem dzisiaj do waszego grona. Pozdrawiam wszystkich.
Ja również jako nowy na forum witam wszystkich posiadaczy i sympatyków Fiatów. To mój 2-gi fiat, pierwszy był Tempra a teraz stilak SW JTD. Totalną bzdurą jest, że fiaty są gorsze od innych marek. Wszystkie mają + i - . POZDRAWIAM..:rolleyes:
Witam, wszystkich.
Witam dzisiaj stałem sie szczęśliwym posiadaczem mareii weekend i póki co jestem zadowolony...
witam, moje auto to stilo
Witam wszystkich :)
Witam wszystkich fiatomaniaków!
witam was wszystkich tez sie tu zapisalem jestem tech mechanikiem i mysle ze bede mogl komus pomoc pozdrawiam krzysztof................
Witam jestem szczesliwym posiadaczem pierwszego auta w swoim zyciu Fiata Punto mam nadzeje ze znajde wiele odpowiedzi na moje pytania
Witam,
Od roku posiadam Grande Punto. Jest to mój drugi samochód. Wrażenia i użytkowanie mam jak najbardziej miłe. Mam nadzieję iż znajdę tutaj odpowiedzi na pytania i niejasności jakie pojawią się podczas użytkowania Grande Punto. Pozdrawiam
Witam wszystkich
Witam wszystkich miłośników Fiata! :)
Witam wszystkich serdecznie!
Hej Witam Wszystkich
Witam Wszystkich - jako świeży posiadacz dość wiekowej, acz niezwykle komfortowej, Lanci Lybry z silnikiem 1.9 JTD o mocy 110KM. Niestety, jak to bywa z używanymi samochodami i niedoświadczonymi kupcami już tuż po zakupie zaczynam się borykać z kilkoma dość drażniącymi problemami związanymi z motorem w moim aucie (a dokładniej turbo) ale mam nadzieję, że wiedza zgromadzona na tym forum okaże się pomocna w moim przypadku.
Jeszcze raz: Cześć! i do usłyszenia :)
Witam wszytskich maniaków
Witam wszystkich forumowiczów i miłośników BBM. Osoby kochające swoje Włoszki miłością bezgraniczną i bezwarunkową ... no może nie zawsze ;) ... ale jak to z kobietami bywa bywają kapryśne.
Witam serdecznie wszystkich fanów Fiata