jestem tutaj nowy, i nie posiadam fiata ale coś mocno pokrewnego (bella) AR 159 Marek
To jest widok strony w wersji do druku
jestem tutaj nowy, i nie posiadam fiata ale coś mocno pokrewnego (bella) AR 159 Marek
Witam wszystkich ....
Cześć wszystkim, teraz Croma II Mjet 150 km , wcześniej Stilo 1,9 115km. Nie wiem dlaczego lubię fiata... :)
Dobry Wieczór wszystkim użytkownikom, jestem nowy na forum i chciałem się przywitać.
Witam. Mój fiacik miał problem z ładowaniem. Po wymianie alternatora a raczej podczas jazdy na starym przeszedł w tryb awaryjny. Brak mocy i komunikat Blokada paliwa nie wydspozycji pali jezdzi brak mocy. Postanowiłem zaczerpnąć wiedzy tu. Dlatego tu jestem . Pozdro Marceli
Witam .Jestem tu nowy, choć z Fiatami mam już długo doczynienia miło mi dołączyć do Waszego grona na tym forum. Pozdrawiam
Witam serdecznie wszystkich.
Witam Wszystkich
Witam wszystkich, posiadam panda 1.1
Cześć wszystkim, od dzisiaj zagłębiam się w tajniki Mito.
Witam! i pozdrawiam ;)
Witam. W kwietniu tego roku stałem się posiadaczem Fiata Doblo Panorama, zdecydowałem się na to auto, ponieważ kilka lat wstecz użytkowałem Doblo Cargo automat, auto niezawodne, tylko lałem i jeździłem, byłem bardzo zadowolony. Jak znalazłem wspomnianą Panoramę zdecydowałem się na nią, ale już tak kolorowo z nią nie jest, dlatego też się tu pojawiłem, aby zapytać was o radę i podzielić się swoim doświadczeniem obcowania z tymi autami. Załącznik 44916Załącznik 44917
witam wszystkich !
Witam, jestem nowy
Witam wszystkich