To jest widok strony w wersji do druku
-
Mi się przed chwilą wyrąbało.
-
U mnie weszło. Dzięki jeszcze raz JTN.
-
Cytat:
Napisał
mathmar
Ale to nie wina plików aktualizacji, tylko twojego komputera, pendriva itd. Ostatnio miałeś problem przy rozpakowywaniu plików, miałeś błędy CRC, także żadna aktualizacja ci się nie powiedzie dopóki nie zrobisz porządku ze swoim sprzętem :)
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
Ale to nie wina plików aktualizacji, tylko twojego komputera, pendriva itd. Ostatnio miałeś problem przy rozpakowywaniu plików, miałeś błędy CRC, także żadna aktualizacja ci się nie powiedzie dopóki nie zrobisz porządku ze swoim sprzętem :)
1040 się powiodła.... i 1045 od Ciebie także :)
Rozpakowałem pliki ponownie i raz jeszcze zgrałem na pena, mapy wgrały się w 35 minut :)
JTN dzięki za linki, są jak najbardziej ok.
-
Dzisiaj dostałem mailem taką odpowiedź od mojego dealera:
Cytat:
Napisał Jacek Lasoń, Kierownik serwisu InterAuto
Z informacji które uzyskałem w dziale technicznym FCA , obecnie do Pana samochodu nie ma dostępnej aktualizacji. Wersja 1045 o której Pan pisze została wycofana gdyż posiadała pewne wady oprogramowania. Proszę co jakiś czas sprawdzać dostępność aktualizacji ,jak tylko pojawi się nowa poprawiona wersja , zostanie udostępniona przez FCA.
Czyli jest to już druga kolejna aktualizacja (po 1040) która została wycofana wkrótce po opublikowaniu z powodu "problemów" :mad:
-
Jak została wycofana skoro jest dostępna na stronie mopar. Jak dla mnie ASO pisze jakieś bzdurki, bo i wersja 1040 jak i 1045 działa poprawnie.
-
Też zainstalowałem 1045 bez problemu i jak się loguję na swoje konto to dalej jest dostępna do pobrania. 1040 też mi działała bardzo dobrze i nic się nie krzaczyło.
-
U mnie też bez uwag. Z 1040 na 1045 około 40 min a na mopar nadal mam dostępną 1045 i idzie ją pobierać. Aso kłamie albo nie wie co mówi. 1040 też zainstalowałem w grudniu bez uwag.
-
1 załącznik(i)
U mnie się powiodło 🙂
Załącznik 37681
-
Cytat:
Napisał
mathmar
Zwlekałem trochę z instalacją v1040 bo było trochę o niej nieciekawych wypowiedzi ale 3-dni
temu się zdecydowałem (weszła bez problemu) a tu "pyk" i v1045 :) wczoraj pobrałem, dzisiaj
instalka również bez problemu. wersje map pobrane w ramach przysługującej licencji ze strony
Mopar'u.
-
Mam tylko pytanie w kwestii formalnej.
Pominąwszy aktualizacje 1040, nie będzie problemu z instalacją 1045 (przy złożeniu, że pendrive itd jest ok)?
-
Cytat:
Napisał
fil400
Pominąwszy aktualizacje 1040, nie będzie problemu z instalacją 1045 (przy złożeniu, że pendrive itd jest ok)?
Teoretycznie nie powinno być problemu, ale luknij wcześniejsze posty czy ver. map nie wymaga najnowszego softu radia.
-
Cytat:
Napisał
fil400
Nie zastanawiaj się instaluj, pominięte mapy nie mają znaczenia.
-
1045 już śmiga. Bez problemu weszło a jestem już renegatem czyli 3 lata minęły :) ;)
-
Mapa zainstalowana. Z 1030 na 1045. U mnie standardowo ok 1h30.