Hej, jestem Iza, mam Fiata Grande Punto 1.4 i bardzo go lubię. Jest mega szybki. Chętnie poznam faceta z bmw
To jest widok strony w wersji do druku
Hej, jestem Iza, mam Fiata Grande Punto 1.4 i bardzo go lubię. Jest mega szybki. Chętnie poznam faceta z bmw
Cześć wszystkim
Witam Wszystkich bardzo serdecznie! Aktualnie jestem posiadaczem Fiata 126P z 2000 roku, wszystko oryginał przejechane niespełna 18 tysięcy kilometrów oraz fiata 500 1.2 benzyna. Pozdrawiam.
Część, kupiłem punto i trzeba robić xd
Hej, od wczoraj mam swojego fiata 500. Jestem zachwycona :)
Witam serdecznie, jestem właścicielem Alfy Mito 1.4 Multiair, czyli w zasadzie punto w przebraniu
Witam, Fiat Bravo t-jet
Witam. Która wersja MES bedzie najlepsza do Alfy z 98, te nowsze programy wiem ze są ulepszane ale pod modele z nowszych roczników
Witam, Fiat Bravo T-jet
Siema siema
Dzień dobry, Fiat Cinquecento 700 do uratowania się trafił
Witam wszystkich użytkowników Fiata.
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, posiadam fiata crome 2006 rocznik z silnikiem 1.9 jtd. Pozdrawiam wszystkich!
Siemanko, jestem nowy na forum. Jeździłem Fiatem Stilo 1.8 16v z 2003 roku, aktualnie siedzę w Alfach. Pozdrówki!
Witam wszystkich serdecznie! fiat stilo 2.4 z LPG. problem ze skrzynia selespeed nie trzyma cisnienia czas skorzystać z pomocy forumowiczów... Pozdrawiam!