Witam, jestem posiadaczem Fiata Uno
To jest widok strony w wersji do druku
Witam, jestem posiadaczem Fiata Uno
Witam wszystkich
Siemanko! Szczęśliwego Nowego Roku!
Witam wszystkich :)
Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy włoskiej myśli technicznej:lol:
Cześć koledzy
Hej wszystkim- tu Jaca! Jestem nowy na tym forum, choć często często tu zaglądam niezalogowany ;) Wiele z porad, o których piszecie mi się super przydało :) Mam nadzieję, że również będę umiał choć odrobinę pomóc, albo coś podpowiedzieć kolegom z naszej „ Turyńskiej” braci ;) Niestety nie jestem „mechanikiem” ale bardzo interesuje mnie „szeroka” motoryzacja. Nie wypowiadam się w tematach o których nie mam pojęcia ale jak chyba wielu z nas korzystam z podpowiedzi wójka Goo….W ostateczności jak „mój” mechanik rozkłada ręce, to szukam rozwiązania w internetach, czy wśród nowych kolegów, jak w tym to świetnym forum ;) Kurczaki, bardziej chyba od niepełnosprawności mojego wozidełka kreci mnie to, jak wygląda i jak świetnie się w nim czuję ;) Oczywiście na nasze samopoczucie ma też wpływ to, jak tym się jedzie- heh :)No oki- tyle tytułem przywitania się odrobinkę….Chcialem się przedstawić: Moje białe QUBO 1.4 2011 i Ja 1978’ :) Ps. Czemu to tyle żłopie??? Poprzednie Fiorinu MultiJet 1.3D pół z tego wciągnął. Dużo radochy z jazdy i pozdrawiam.
Cześć wszystkim
Witam wszystkich
Dzień dobry Witam Grupę!!
Witam wszystkich klubowiczów :smile:
Witam Państwa ;)
Witam wszystkich :cool:
Dzień dobry, jak tam domek w Karkonoszach? Już łapatujecie?
witam gagatkow mam fiacika grande punto pozdrawiam