To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Codziennik -
5 załącznik(i)
A ja skorzystałem z ładnej pogody i wyczyściłem i zakonserwowałem ogniska rudej. Nie było tego dużo ale zawsze. Załącznik 23985Załącznik 23986Załącznik 23987Załącznik 23988Załącznik 23989 A jeszcze zapytam po co jest ten plastik w poprzek auta widoczne na ostatnim zdjęciu, jakie zadanie spełnia?
-
Wygląda jak deflektor. Jest z przodu? To ma za zadanie zmieniac obieg powietrza pod autem.
Chyba :-D
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
pääkäyttäjä
Da się? Da.
A widzisz, widocznie partaki tych co odwiedziłeś u nas.
Cytat:
Napisał
byrrt
Ja Cię Michał i tak nie rozumiem.. jak widzę tyle rudej to sobie myślę.. Auto sprawne warte pewnie z 1000-2000zł
Jak dasz 1000 to Ci nawet podrzucę pod drzwi ;) Auto od nowości w rodzinie, trochę sentyment, sami nie wiemy. OC opłacone, więc stoi i czeka za lepszymi czasami.
Plan taki - a są warunki - żeby zrobić na tip-top auto we własnym zakresie. Koszty to inna sprawa. Aktualnie wydatki, więc krucho. Co dalej? Trudno powiedzieć.
Zrobić i co dalej? Sprzedać w stanie tip-top? Więc opcja złomowania wchodzi w grę, szkoda z drugiej strony, dużo historii rodzinnych związanych autem.
-
Cytat:
Napisał
pääkäyttäjä
Wygląda jak deflektor. Jest z przodu?
To nie jest z przodu, to jest w połowie auta z prawej i z lewej strony
-
Cytat:
Napisał
mirek8423
To nie jest z przodu, to jest w połowie auta z prawej i z lewej strony
To deflektor jednak i ma za zadanie kierować powietrze tak, by chłodzić wydech i zmienić przepływ powietrza w aucie, by nie gwizdało, etc.
-
1 załącznik(i)
-
Widoki przednie. Na naszej A1 trafiłeś? Wczoraj jechałem w dwóch kierunkach, ale nic nie widziałem.
-
Przewiało niebo i pomimo chmur, jeszcze Tatry było widać.
Tak, Alfę na naszej A1 trafiłem - już któryś raz z kolei.
Pięć minut później trafiłem jeszcze na Węgrów wracających z Anakondy 16.
PS: czemu te zdjęcia są tu takie małe..?
-
To może się nawet mijaliśmy, ale Alfy nie widziałem ;( Wczoraj w sumie był nawet dość duży ruch na jedynce. Czasami jeżdżę to nudno :)
W powrotnej drodze zaś zrobiłem sobie drag race z innym bliźniaczym autem, do pierwszego MOP-u, ale to cicho ;)
Co do zdjęć to je linkujesz, a linkowane zdjęcia mają ustandaryzowaną wielkość (stara się je zmniejszyć do jednego rozmiaru). Gdybyś je wrzucał jako załącznik to by były po kliknięciu jako duże.
-
Na A1 na Śląsku, za Mszaną ;) Dość sporo tu testują - widizałem tu wcześniej nową Pandę, Fiata Bravo i Ypsilon po liftingu. Śmignęła mi też kiedyś nowa Flavia Cabrio O_O
-
Cytat:
Napisał
pääkäyttäjä
PS: czemu te zdjęcia są tu takie małe..?
Kliknij na zdjęciu prawym klawisze i wybierz z menu kontekstowego "otwórz w nowym oknie" ;) Co ciekawe, na smartfonie otwiera się w dużym formacie po tapnięciu na zdjęcie.
-
Cytat:
Napisał
boch
Kliknij na zdjęciu prawym klawisze i wybierz z menu kontekstowego "otwórz w nowym oknie" ;) Co ciekawe, na smartfonie otwiera się w dużym formacie po tapnięciu na zdjęcie.
Ooooooo, na to nie wpadłem.
A tu jeszcze wspomnieni Madziarowie - trochę niefortunnie wybrali sobie miejsce zatrzymania: na łuku, ze zwężeniem...
https://lh3.googleusercontent.com/-1...280/wegrzy.JPG
-
City hopper - do zoba Prago ;-)
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...f08224bc66.jpg
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
-
No a u mnie dzisiaj wymieniony czynnik w klimie + odgrzybianie, może w końcu pozbędę się nieprzyjemnych zapachów. Zobaczymy jutro.
-
2 załącznik(i)
Załącznik 24160
Załącznik 24161
Budowa rozpoczęta. Powoli brniemy do przodu
-
Ahhh, fajnie masz ;) My za rok podobnie, a żona się już doczekać nie może, ale fundusze się same nie zbiorą, trzeba czekać.
-
Ja czekam na konkretną ofertę pracy w Pradze... i tak sie zastanawiam... czy tego chcę.
-
Praga... Moja Mekka :-) Jestem tam prawie co roku :-)
-
Cytat:
Napisał
pääkäyttäjä
Ja czekam na konkretną ofertę pracy w Pradze... i tak sie zastanawiam... czy tego chcę.
Jaka branża?
-
Cytat:
Napisał
miszko
Jaka branża?
Oczywiście IT. Duńska firma w Pradze. Konkretnych warunków jeszcze nie zaproponowali ale skoro zaakceptowali moje, to oznacza, że raczej jest OK. Problem mam tylko z kobietą - że też laski zawsze muszą mieć jakieś dziwne zawody...
Cytat:
Napisał
boch
Praga... Moja Mekka :-) Jestem tam prawie co roku :-)
W tym roku byłem tam już chyba piąty raz :D Baaa, przez jakiś czas tam mieszkałem :D