Witam nowych uzytkowników :zgoda:
Widze ze forum sie rozrasta :D
To jest widok strony w wersji do druku
Witam nowych uzytkowników :zgoda:
Widze ze forum sie rozrasta :D
:zgoda: wszystkich serdecznie nowo przybyłych podczas mojej długiej nieobecności.
Witam wszystkich
irman23, popraw miejscowość w profilu
Witam wszystkich. Pozdrawiam.
Witam wszystkich forumowiczów. :)
elo wszystkim niewitanym a szczególnie z południa :P
Witam wszystkich i pozdrawiam.
Witam wszystkich serdecznie, podobnie jak wielu z Was jestem miłośnikiem "makaronu" :) swoją przygodę z samochodami ze słonecznej Italii rozpoczołem od Cinquecento Sportinga którym sie scigałem w KJSach i był to rewelacyjny sdamochodzik, zwłaszcza po przygotowaniu go do sportu :)
potem była Brava 1.4 12V zagazowana, bardzo wygodne auto, choć wolne, dzielnie mi służyła blisko 6lat, teraz jest ALFA 156 2.4JTD która mam od ponad trzech lat oraz Panda 1.2 od mojej Ukochanej.
Oczywiscie doswiadczenia motoryzacyjne mam tez z innymi markami, ale włoskie do mnie najbardziej przemawiają :)
Pozdrawiam wielbicieli makaronu :)
Witam starą gwardię z forum tipo/tempra!
Ja też pozostaję wierny marce, chociaż jeszcze tempry nie porzuciłem... :mrgreen:
Witam Wszystkich Posiadaczy FIATÓW w szczególnosci Fiata Sieny i Palio!Jestem posiadaczem Fiata Siena 1.6 16V 190.000km POZDRAWIAM
Witam jestem nowy na forum posiadam Fiata Punto II 1.2 16 V witam wszystkich
WITAMY!!!!!!!! :zgoda:
Wita wszystkich nowy uzytkownik na forum. pozdro
Witam wszystkich serdecznie :) jestem wielkim fanem włoskiej marki.Posiadam Fiata Doblo 1.9 MultiJet z 2006 roku.Tak jak juz zauważyłem nic nie jest jeszcze napisane w dziale o Doblo ale postaram się to zmienić.Pozdrawiam wszystkich fanów Fiata :D:D
Witam wszystkich:)
Jak w temacie
morlock, damianx, witam
Panowie poprawcie profile. A dokładniej miejscowości.
Witam wszystkich serdecznie.
Witam wszystkich
witam ja też nowy jestem. Mam palio 1.2