KrzychuB, tarcz nigdy nie masz z piastą. tarcza jest do piasty ewentualnie przykręcona tymi szpilkami o których mówił waho
To jest widok strony w wersji do druku
KrzychuB, tarcz nigdy nie masz z piastą. tarcza jest do piasty ewentualnie przykręcona tymi szpilkami o których mówił waho
Kurcze faktycznie to razem z piastą trzeba ściągać.... ale chińszczyzna.
waho., żartujesz??!! ale mina czyli dochodzi nakrętka od półosi jeszcze. ale nie powinno być większego problemu z tym
seth67, waho., dlatego dam to mechowi :)
KrzychuB, poradziłbyś odkręć koło i zdób zdjęcia to ci powiem co i jak krok po kroku.
seth67, jak kupie tarcze to dam ci cynk. Koniec OT :D
wymiana uszczelki kolektora ssącego i tej pod korpusem wtrysku
miła niespodzianka: okazało się iż mam spryskiwacz na tylną szybę. do tej pory żyłem w błogiej nieświadomości. trzeba będzie kiedyś przetestować na suchej szybie.
mała rzecz a cieszy.
ciril, żartujesz? każde auto zazwyczaj ma spryskiwacz jak jest wycieraczka :)
OT
grunt, że już wie i się cieszy to najważniejsze, przez co oczywiście poprawia swoje bezpieczeństwo ;-)
nie no o przednim wiedziałem ... tylko z tylnym jakoś tak wyszło że nie. ot było sobie takie dziwne czarne coś nad tylną szybą. nie wiem, może jest to skutek przesiadki z malucha (wcześniej nic własnego).Cytat:
ciril, żartujesz?
ważne że jest - ja bez tego nie wyobrażam sobie codziennej jazdy szczególnie jak się autko zakurzy albo pada :) co jakiś czas szybki można przemyć :)
A ja wymieniłem gumy na stabilizatorze. Cisza, żadnych stuków koszt 15 pln :D
a ja tam dziś wróciłem z wakacji :( a tak juz fajnie się robiło
wymienione przednie przeciwmgielne w seju na nowe gdyz od kamieni popękały szybki..
koszt nowych w aso 660pln :o ...
więc zainwestowałem w takie z allegro za 149 i też pasują :lol: