Android auto mozna ściągnąć z
https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
To jest widok strony w wersji do druku
Android auto mozna ściągnąć z
https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/
Ciekawe czemu teraz bialy to opcja a nie podstawa...
Są dwie opcje: albo kupili czerwony lakier w promocji, albo doszli do wniosku, że ludzie zbyt chętnie bralu białe.
Firmy jednak preferują białe, bo je się lepiej reklamami okleja.
...:)...zasadniczo to...czerwone auta sa najszybsze...ale za to ogólnie meżczyzna rozpoznaje tylko 3 kolory...ładny,ch...wy i ped...ki....
O gustach sie nie dyskutuje ale jezeli komus sie ten tipkowy czerwony podoba to nigdy nie mial/nie widzial rosso maranello w słońcu :D
Gdyby Tipo było w kolorze Rosso jak bravo to by był mój wybór albo ten kolor z Mazdy.
Ta butelka teraz ładna...
Hej, decyzja jeszcze nie podjęta, szukam co jest jeszcze na rynku.
Jak pisałem wcześniej nie mogę jakoś przekonać się do koloru, rodzina też nie. Gdyby jeszcze przyciemniane szyby były, może lepiej by to zagrało.
Inną ofertę dostałem, na kolor który bardziej mi odpowiada, ale już bez podgrzewanych siedzeń i czujników parkowania. Zastanawiam się teraz na ile warte są te czujniki za 1450zł i czy warto dać tyle za nie, w końcu nie tak tanio (20 lat dawałem radę bez tego, z kolei do wygody człowiek szybko się przyzwyczaja), a jaka jest możliwość późniejszego dołożenie tego już we własnym zakresie i skuteczność/bezawaryjność działania, to pewnie też dopiero po 2 letnim okresie gwarancji auta?
Co do koloru to mozesz folia okleic na jaki chcesz :D
Czujnikow jak z fabryki nie dolozysz, jedynie takie uniwersalne, u mnie w aso takie wzialem z malowaniem za 400 zl na allegro od ok 50 zł ceny sie zaczynaja. Maja osobno wyswietlacz, pikają i pokazują odleglosc od przeszkody mi to wystarcza - działa. Co do montazu samodzielnie to zwalasz zderzak, wiercisz otwory w zaznaczonych miejscach, ciagniesz kable, podlączasz i masz.
Mnie ASO za dołożenie czujników Moparu z malowaniem skasowało 1000 pln. Na plus, że są tak jak seryjne równo ze zderzakiem i dają tylko dźwięk (tylko że ja mam wersje podstawową TIPO). Za zamienniki z wyświetlaczem chcieli mniej ze 100 zł lub 200 zł nie pamiętam. Ja sobie je bardzo chwalę, w Sedanie dla mnie czujniki są niezbędne.
To akurat nie problem - sam dźwięk w zupełności wystarczy. Fabryczne czujniki potrafią w czasie piszczenia wyciszyć radio, a dźwięk dobiega z tej strony, z której wykryto przeszkodę. Twoje od Moparu też tak działają?
Ja swoje kupiłem w pakiecie Tech, razem z kilkoma innymi gadżetami, więc cena była dość korzystna. 1000 za dokładane albo 1450 za fabryczne, to faktycznie drogawo...