Osobiście u siebie nic takiego nia zauważyłem.....
To jest widok strony w wersji do druku
Brylancik potwierdzam. I nie wiem jak u Was ale mi coś lata albo w moich drzwiach albo w słupku b zaraz przy kierowcy czyli przy mnie. To wkurza bardziej
U mnie nic się nie dzieje z boczkiem. Jest fajnie spasowane i nic nie skrzypi. z wiekiem pewnie zacznie, ale póki co nie mam żadnych złych dźwięków z auta.
Więc proponuję jechać na serwis, bo ktoś już był ze skrzypiącym fotelem, i poprawili.
Wersja POP jest lepsza, bo nie ma tego błyszcząco-skrzypiącego na plastiku na drzwiach :mrgreen: A skrzypiący fotel faktycznie ASO naprawiło mi skutecznie.
ja czekam na przegląd i na przeglądzie napiszę im kilka rzeczy, które mnie wkurzają - ale to drobnostki
Wychodzi ze bieda wersja jest najlepsza bo u mnie nie skrzypi ani fotel ani boczek:) Nic nie skrzypi a w Mazdzie kolegi za ktora dal 80tys skrzypi srodek i wyciszenie silnika slabe - wiele od szczescia zalezy przy kupnie auta (ja np nie mialem czasu nawet sie przejechac Tipkiem przed kupnem, tylko wszedlem i to do modelu HB i powiedzialem ze biore ten w biedawersji i sedan najtanszy bialy, byle szybko dali).
mnie już denerwuje ten twardy plastikowy tunel, o który opieram kolano, a że mam chude to jest to pewien dyskomfort
a mnie nie denerwuje ale zawsze mozna obic tunel jakims perskim dywanem :) albo filcem w kolorze
bardziej kalesony w końcu zima idzie no chyba ze rajstopy z podwójnym klinem :)
mozna tez jezdzic w takim czyms, zeby bylo bardziej pro: https://sklepkoszykarski.pl/environm...7841774bf5.jpg
dobra jajcarze, dałem kawałek gąbki i jest OK.
Jeśli już tak szukamy wad na siłę w bądź co bądź tanim aucie, które siłą rzeczy będzie posiadać jakieś konstrukcyjne i oszczędnościowe niedociągnięcia, to ja poskarżę się na mocno pylące i brudzące alufelgi klocki hamulcowe. Reszta mi pasuje aż za bardzo. :lol: