Poszukaj we wcześniejszych wpisach w tym wątku, były podawane linki do tej wersji...
To jest widok strony w wersji do druku
Poszukaj we wcześniejszych wpisach w tym wątku, były podawane linki do tej wersji...
brylancik13
Tomtom w lutym wydał mapy 1045. Dla Uconnecta 5" od 6-miesięcy brak aktualizacji. Trzeba uderzyć w ASO pismem bo telefony nic nie dają. Jeżeli do 30-dni nie będzie reakcji ASO, zostaje Rzecznik Praw Konsumenta. Jak minie 3-letni okres od daty zakupu to pozamiatane. Martwi mnie brak informacji jak będzie wyglądała aktualizacja płatna po 3-latach. Wiedza ASO=0 a na stronie TT zauważyłem długą listę urządzeń które nie będą dłużej wspierane.
Napisalem wczoraj do Ciao Fiat, ale chyba troche za pozno bo mi sie juz w marcu konczy ten okres aktualizacji
Pojawiły się nowe mapy 1045:
Załącznik 37676
U mnie mapy niedostępne :(
A mam pare dni do 3 lat...
Dla mnie dostępne...moje Tipo w maju skończy 3 lata i wczoraj na" wszelki wypadek" pobrałem mapy 1040,ale nie instalowałem i dobrze.To już pewnie ostatnia darmowa aktualizacja do mojego auta.
Już pobrane teraz instalacja
Niestety - dla mnie też niedostępne. W związku z tym prośba do Kolegów o wystawienie.
U mnie to samo. Data zakupu 21.03
2017. Trochę słabo to rozegrali z tymi mapami... zwłaszcza że wypuścili jedną zwaloną...
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
U mnie mapy tez niedostępne :(
Data zakupu na fakturze 19 pażdziernika 2017, data odbioru auta i rozpoczęcia gwarancji 30 pażdziernika 2017. Gwarancji nie przedłużałem czyli już się skończyła.
Auto wyprodukowane we wrześniu 2017.
Czy ktoś wie czy mapy powinny być dla mnie dostępne, a jeżeli tak to gdzie to zgłosić?
Moje Tipo też jest z października 2017 i właśnie pobieram 1045 wiec uderzaj do Fiata bo dostęp do aktualizacji ma być 3 lata.
Dla tych u których już się nie wyświetlają mapy 1045 na stronie mopar, podaje linki do 1045 :
Licencja 1045 : https://drive.google.com/open?id=1Gp...4kgl0Uh6KhJqbk
Mapy 1045 : http://download.tomtom.com/cs/vp2r/m...TTC-1045.1.zip
Dzięki ogromne JTN. Testował już ktoś?
A co tu testować, przecież to oficjalne pliki, musi działać :)
Ja jutro zainstaluje.
O ile dobrze pamiętam 1040 nie u wszystkich wchodziła. Nie wiem czy to o tej piszą, że jest walnięta. Sam już zacząłem, zobaczymy czy wejdzie.