To jest widok strony w wersji do druku
-
Ad1. ** 0059 **
Ad2. Fiat Stilo instrukcja obsługi radia PL - Downloads - Fiat Klub Polska - Strona 37 i 38, rozrysowane podłączenie przewodów do radia.
Ad3. Fiat Stilo instrukcja obsługi radia PL - Downloads - Fiat Klub Polska - 29 strona, Funkcje Menu drugiego poziomu, funkcja AUTO
-
-
Cytat:
Napisał
MaciekR36
Dziękuję!!!
Jednak misja nie do końca przeszła,
Kod 0059 powoduje, że radio wyświetla komunikat WAIT - i odlicza 2 minuty, po tym czasie znów prosi o kod... co to może być?
-
Wydaje mi się że wcześniej próbowano ileś tam razy wprowadzić (na chybił trafił) kod i stąd ten problem. Mam nadzieję że czytałeś 34-tą i 35-tą stronę instrukcji obsługi.
-
Cytat:
Napisał
irqus
**2467*****
Działa. Dziękówa :)
-
Witam .Kupiłem radio Cd z Bravo z zamiarem przeszczepu do Stilo no i oczywiście po podpięciu Cd woła o kod ,a przed przeróbką chciałbym najpierw sprawdzić czy wszystko działa tak jak zapewniał mnie sprzedający .Na forum wyczytałem że potrzebne są te cyferki **MO58304**do rozkodowania.Pozostałe dane które znajdowały sie na tabliczce AU612:FIATOB 735451941.22.08.2007..Pozdrawiam ,bedąc wdzięczny Adam
-
-
Bardzo proszę o pomoc, radio wyświetla mi Master Code request
Stilo abarth 2001
To co udało mi się wyczytać z naklejek na radiu:
Magneti Marelli
IMEI:500189441020060
duży numer:735319233
1+PD1M8BB
C141
CE0681
naklejka z boku:NPX0198BB lub końcówka (88) zamiast BB, trudne do odczytania
-
Strona 26-ta tego tematu, post #376.
-
-
Jaki jest numer aktualizacji firmware? Znajdziesz go w prawym dolnym rogu gdy włączasz nawigację.
-
Witam , jestem co prawda nowy na forum ale "fiacikiem" jeżdżę już parę ładnych latek i mam pytanie trafia mi się fabryczne radio z mp3 czy warto zamieniać , pewnie będzie wymagany kod , nie zmieniałem jeszcze z fabrycznego na fabryczne.
-
Cytat:
Napisał
ferdek112
Witam , jestem co prawda nowy na forum ale "fiacikiem" jeżdżę już parę ładnych latek i mam pytanie trafia mi się fabryczne radio z mp3 czy warto zamieniać , pewnie będzie wymagany kod , nie zmieniałem jeszcze z fabrycznego na fabryczne.
Będzie wymagany przy pierwszym włączeniu, potem już go zapamięta, nawet gdy odłączysz aku itp. Kod do radia i kod do zmieniarki (jeśli posiadasz) będzie potrzebny.
-
Wielkie dzięki gwiazdka kliknięta
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
Cytat:
Napisał
brawal
** 0474 **
brawal
Wielkie dzięki ,gwiazdka kliknięta
-
Witam proszę o pomoc stare radio w stilo padło kupiłem używane no i oczywiście woła o kod
VISTEON PART NO:2FCF-18C838-AE
Serial:M003542
Model:OA
FiatPart no:735296994
Z Góry Dziękuje za Pomoc