To jest widok strony w wersji do druku
-
Cześć całemu forum!
Jestem od niedawna właścicielem Lancia Y 1999r 1.2 16V elefantino rosso
Przywracam go do świetności i będę tutaj szukał odpowiedzi w kwestiach technicznych - samochód jest bliskim krewnym Punto I (176)
Do zobaczenia w tematach a może nawet gdzieś na mieście!
-
-
-
Witam wszystkich, w firmie jeździ Ducato 2.3 130 KM :)
-
-
-
Siemanko, witam serdecznie.
-
Witam wszystkich, czekam właśnie na FIATA 500X trekking , który płynie sobie powoli ze Stanów... miałem już kiedyś przygodę z FIATEM z modelem CROMA z silnikiem 2.0 16 zaworów i kochałem nim jeździć i jednocześnie nienawidziłem ... bo to auto miało humory. I z jednej strony uwielbiałem nim wyjeżdżać w dłuższe podróże a z drugiej bałem się ,że wrócę na lawecie ...Po zainstalowaniu gazu Fiat pogubił się zupełnie. W serwis co roku szło sporo pieniążków bo tam zawsze było coś do roboty, finalnie przez 3 lata Fiat pochłonął górę pieniędzy, a sprzedałem go za grosze ... a mimo tego cieszyłem się, że pozbyłem się kłopotu. Myślałem, że gorzej już być nie może... ale kilka lat później kupiłem piękną włoszkę ALFĘ 33.
Słyszałem, że czasy są nowe i jakość się poprawiła... i niedługo sam się przekonam.
-
-
-
Cześć, od kilku miesięcy jestem współposiadaczem Abartha 500 tego podstawowego z 1.4 140KM. Współposiadaczem bo autem jeździ żona, a ja jak to zwykle bywa dbam o to żeby było sprawne i czyste :D Miło będzie się dowiedzieć czegoś więcej o różnych aspektach mechanicznych i nie tylko od osób z większym doświadczeniem. Pozdrawiam
-
-
Siemano, witam wszystkich :)
-
NOWOŚCi
Dzień dobry Cześć i czołem Jestem tu nowy ,jakbyście jeszcze nie wiedzieli
-
Dzień doberek wszystkim, właściciel ciemnego krążownika Freemont wita wszystkich
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Dzień doberek wszystkim, właściciel ciemnego krążownika Freemont wita wszystkich