Cześć i czołem
Dumny posiadacz Uno mk2 przerobionego na Mk1 Turbo 1.3 i.e, ciągle w przemianie i dokładaniu bajerów
Pozdrawiam serdecznie :)
To jest widok strony w wersji do druku
Cześć i czołem
Dumny posiadacz Uno mk2 przerobionego na Mk1 Turbo 1.3 i.e, ciągle w przemianie i dokładaniu bajerów
Pozdrawiam serdecznie :)
Cześć wszystkim! Dziś dołączyłem, trafiłem tu do Was szukając info jak zrobić update uConnecta w Abarth'cie 500. Pozdrawiam wszystkich.
Cześć. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów:)
sieeeemano
Witam wszystkich, Grzegorz z tej strony, miłośnik marki Fiat. Moim pierwszym fiatem było Stilo 2.4 abarth. Przejechałem nim jakieś 50k. Kolejnym Fiat Croma 2.4 który sprzedałem po przejechaniu 250k km. Kolejny kupiłem taki sam fiat croma 2.4 i aktualnie mam przejechane 30k. Jakby ktoś miał pytania o awaryjność to chętnie podziele się spostrzeżeniami. Miłego dnia.
Witam Grande Punto tjet 120KM
Cześć wszystkim
Witam wszystkich. Mam niezawodne Stilo 1,9 JTD z 2005 i zawsze ten sam problem z dostępem i wymianą żarówek świateł pozycyjnych oraz mijania:)
Witam wszystkich.
Noszę się z zamiarem kupna 500l, będzie to mój pierwszy fiat od dwudziestu kilku lat :D (poprzedni to 126P).
Zastanawiam się tylko nad silnikiem 1,4 95 czy może jednak t-jet.
Słabe osiągi mi nie przeszkadzają, od 11 lat jeżdżę 307 kombi 1,4 88KM :), jednak większa moc kusi.
Witam . Zdrowia w nowym roku !
Witam Witam
Witam wszystkich. Ja za to dwa fiaty w domku.
Bry
(minimum 10 znaków)
Witam cieplutko, jako dość swieży posiadacz Stilo 1.4 w wersji Active, ale będzie doposażany hehe ^^
Siemka, zakupione bravo z 1.4 t-jet 150KM, super jeździ i mam nadzieje długo posłuży :D