Witam
Aktualnie użytkuję Punto II , którym przejechałem ok. 230 tys. km i czas pomyśleć o następcy. Z przeprowadzonego rozeznania największe szanse ma Panda III (329) i informacje dot. tego modelu będę śledził w szczególności.
Pozdrawiam wszystkich
To jest widok strony w wersji do druku
Witam
Aktualnie użytkuję Punto II , którym przejechałem ok. 230 tys. km i czas pomyśleć o następcy. Z przeprowadzonego rozeznania największe szanse ma Panda III (329) i informacje dot. tego modelu będę śledził w szczególności.
Pozdrawiam wszystkich
witam. mam problem a albea 1.2 16 v . Pali sie i gasnie check - czasami gasnie po właczeniu wentylatora, a czasami trzeba kasowac błedy w ASO, a to kosztuje. Potrzebny mi program w wtyka. Bede korzystal z laptopa z win7, czy czekaja mnie jakies niespodzianki zwiazane z systemem operacyjnym o programem ECU SCAN?
witam wszystkich
Również witam wszystkich :)
witam wszystkich
witam jestem z warszawy
Witam wszystkich i serdecznie pozdrawiam
Witam jestem Kamil mam 25 lat jestem z Lublina. Interesuje sie samochodami w szczegulnosci maniak Seicento i Cinqecento ;p
Witam. Sprawdźmy ten FES na Ducato ;-)
Witam wszystkich,mam nadzieję że będe mógł służyć radą.Ale i wiele się nauczyć.
Witam wszystkich użytkowników
Witam Wszystkich Użytkowników :)
Pozdrawiam
Witam wszystkich
Witam Wszystkich tutaj zgromadzonych ;) i mam nadzieję o dobrą, wspólną współpracę :D Pozdrawiam
Cześć.Posiadam bravo 1.2 16 z 2001r
Witam wszystkich , jestem nowym uzytkownikiem forum. pozdrawiam Robert z Marsyli
czesc stilo z chorzowa
Witam fanów Fiata
Witam serdecznie wszystkich Piotrek z bielska
Czesc Wszystkim, Krzysiek milo mi