Macie rację - to wioska. więc koniec tematu pokrowców
To jest widok strony w wersji do druku
Macie rację - to wioska. więc koniec tematu pokrowców
TIPO nie mam, ale co do mat to się wypowiem i może ktoś ma tej firmy to proszę o wypowiedz.
Ja mam w swoim obecnym autku matę plastikową z niby matą antypoślizgową - dostępne na znanym serwisie aukcyjnym do wszystkich modeli aut i jest na niej wybity wzór jak na blachach po 3 paski na przemian z kwadratem gumowanej maty, która po pewnym czasie u mnie zaczęła odłazić i kruszyć się, a cokolwiek jest przewożone to lata po bagażniku i nie polecam tego.
http://autosiatki.pl/img/wykladzina-bagaznika-big.jpg
Zamawiałem też dla teścia matę do bagażnika polskiej firmy REZAW-PLAST tego typu
http://www.rezaw-plast.pl/images/obr...ginal/3860.jpg
Na znanym portalu aukcyjnym można odszukać matę do tipo.
Ja kupowałem dla teścia do volvo i pasuje idealnie, nie śmierdzi, jest to prawdziwa guma i naprawdę jak coś było położone to pozostało w tym samym miejscu... nie jest to taśma klejąca, ale dużo lepsza niż moje plastikowe badziewie i do tipo też zakupię sobie matę tej firmy - pisałem do producenta maila i wiem, że za 1,5 tygodnia wprowadzą matę do bagażnika do wersji HB. :lol:
Proszę o wypowiedz innych osób - może ktoś posiada matę tej firmy?
Właśnie mi w pokoju na podłodze leży (bo Tipo odbieram jutro z montażu gazu:P) dokładnie taka mata jak na zdjęciu, które wrzuciłeś. I dodatkowo komplet dywaników z tej samej serii.
Nie śmierdzą, jak przyłożyć nos do samej powierzchni to jakiś zapach mają ale na pewno nic nieprzyjemnego - na pewno nie jak chińska guma:).
Jak się uda to jutro może jakieś zdjęcia porobię tych mat w samochodzie.
Jak na razie wyglądają całkiem przyzwoicie
Ja mam tą matę całą gumową za 60 zł.Nie śmierdzi i dopasowana jest idealnie.
Uniwersalne pokrowce odpadają bo pasów nie ma jak zapiąć na tylnej kanapie. Przyglądałem sie temu
Tapicerka jest na tyle solidna i mocna, że nie trzeba jakichkolwiek pokrowców zakładać na siedzenia.Pewnie będziecie jedynymi kierowcami(może jeszcze żona ;) ) więc będziecie dbać i chuchać :)
[QUOTE=kjk;264599]Dlaczego? Najlepiej takie misiowate, futrzaste. Do tego takie samo futro na kierownic
i do tego musowo czapka albo czapa jak noszą Panowie ze wsi
No moim tylko ja będę jeździł jako kierowca i ewentualnie dwa trzy razy w roku mój chrześnik jak jedziemy z koncertu bo ja wtedy na ogół śpię nawalony na tylnej kanapie. Syn ma dopiero 13 lat więc jeszcze trzeba poczekać na zmiennika :) Żona robiła prawo jazdy ale poddała się po trzecim egzaminie praktycznym ... i tak bym jej nie dał Tipo :P
Także ja już komplet akcesorium mam do TIPKA swego
Listwy progowe
Organizer na fotele
Mata do bagażnika
Uchwyt na tablet między fotelami z przodu - mam dwójkę dzieci - na podróż tablet - bajka - i jest spokój. Do tego rozdzielacz dźwięku mini jack na dwie pary słuchawek i cisza i spokój w aucie przez kilka godzin
videorejestrator Mio MiVue 538 - zastanawiałem się co kupić i miałem dylemat - ale często jestem na YT i oglądam Car Crash Compilation - jak Rosjanie jezdza autami i tam często i gęsto występuje właśnie Mio. I tak po obejrzeniu kilkudziesięciu filmików stwierdzam, że to dobry wybór i ma tryb parkingowy
Załącznik 26242Załącznik 26243Załącznik 26244Załącznik 26245Załącznik 26246Załącznik 26247
Tedybear, te nakładki na progi to są oryginale ? jaka cena i gdzie można zakupić ?
Na portalu aukcyjnym są w cenie ok.160 zł .
MICHO bibi właśnie na allegro już nie ma. Ale napisałem maila do tych co sprzedawali na allegro. Sprzedaje to Diler Fiata w Sieradzu. I jest to oryginalny produkt FIATowski, który nie wiedzieć czemu nie jest w katalogu gadżetów do naszego autka. Zresztą jak napisałem wcześniej dałem mojemu dilerowi to myślenia bo podesłałem mu owe progi i ma mi w poniedziałek dać odpowiedź co i jak.
Ale wyglądają kozacko to trzeba przyznać
MICHO żona niech się nie poddaje. Moja zdawała ileś tam razy i wkońcu zdała. Jak tylko chce jeździć to niech próbuje.
Tedy, polecam 538, mam i chwalę mocno! Do listy dodaj dobrą ładowarkę USB, polecam Aukeya i uchwyt na telefon :)
Uchwyt mam. Samsunga. Ładowarkę muszę kupić. A dlaczego akurat ta ładowarka?
Kupiłem wersję 4x 2.4A, czemu Aukey? Nie jest mega drogi jak na to co oferuje, ale jakościowo doskonały, parametry jakie podaje producent są realne i przede wszystkim masz pewność, że to nie szajs za 15zł który nie wiadomo czy padnie sam czy rozwali do tego telefon / tablet.
Co do maty na podłodze:
Załącznik 26256Załącznik 26257
Gdzie kupiłeś matę - może to był producent Rezaw-Plast? bo ja chce taka sama kupic i to jest wlasnie ten producent. Jeśli masz taka sama co moje zdjecie strone wcześniej to powinieneś mieć po prawej stronie maty logo producenta