Brać ile się da ;-) NAKLEJKA I LOVE MY MAREA naklejki na samochód auto (2379665291) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
To jest widok strony w wersji do druku
opłaty celno skarbowe miałem na myśli :D
a to już nie mniej niż ja :D
podatek akcyzowy wylicza sie tak kwota z faktury ( lub umowy) przelicza sie na złotówki wg kursu euro z dnia zakupu i wychodzi podstawa opodatkowania w złotówkach następnie mnoży sie przez stawkę podatku- 3,1% dla pojazdu o pojemności do 2000cm3, -13,6% dla pojazdu o pojemności powyżej 2000cm3, po dokonaniu tego prostego działania matematycznego wychodzi kwota należnego podatku akcyzowego
Manetka przełącznik zespolony Fiat Marea kombi (2418979808) - motoAllegro może komuś się przyda.
może komuś się przyda obudowa czujnika temperatury
Obudowa czujnika temperatury Fiat Bravo 1.6 16V (2432089023) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
:)
pomysłowa ta aukcja. fotograf pewnie wziął za sesyjkę "parę" złotych ;) a mnie przeszła koło nosa aukcja na auto, do którego mam odwieczny sentyment
Auto-Handel, Rover 25 2.0 TDI,KLIMA,ALU - otoMoto.pl
cena trochę podejrzana. normalnie diesle w tym roczniku bujają się w cenach 7 tys. minimum. prawdopodobnie auto miało coś na sumieniu ;)
Cena czyni cuda, sprzedający chyba bardzo zadowolony, jeszcze fakturę wystawił. To za ile go kupił?
cieżko powiedzieć. nie spodziewaj się że handlarz pod prawdziwe informacje ;)
Ale sztuka do wzięcia Opel Astra CABRIO BERTONE! Z LPG! ZOBACZ! 1995 Toruń ? Tablica.pl
chyba o oplu mowisz bo laska chyba twarz ma nie bardzo skoro się obróciła :D
Oj tam Paweł od razu.. Dzwoniąc spytałbym czy dziwoja w zestawie ;-)
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
w sumie zawsze taka dzieweczka w zapasie moze być :D