To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
FiatPrime
Raczej nabijanie się z braku konsekwencji.
Wyśmiewasz się z kolegów posiłkującymi się danymi katalogowym
Ja???? Wskaż mi choć jeden mój post gdzie wyśmiewam kogokolwiek wskazującego dane katalogowe.
Cytat:
Napisał
FiatPrime
Alfa wygrała test łosia na niskoprofilowej oponie Wystarczy w tym samym aucie wymienić koła na balony jak 407'ka i skończyłaby tak samo o ile nie gorzej.
Wszystkie testowane samochody, są na seryjnych kołach fabrycznych. Alfa na filmie to dość mocny golas na seryjnej 225/50R17 , gdyby było to Ti na kole 19" wynik pewnie był by jeszcze lepszy.
Cytat:
Napisał
FiatPrime
Wiemy przecież jak złożone przednie zawieszenie ma 407/C5
Samochód jeździ na czterech kołach , samo przednie zawieszenie nic nie da. Porównaj konstrukcję tylnego zawieszenia w AR159 i Peugeocie 407 , wtedy zrozumiesz dlaczego taki wynik.
-
Cytat:
Napisał
giannini
Ja???? Wskaż mi choć jeden mój post gdzie wyśmiewam kogokolwiek wskazującego dane katalogowe.
Zwracam honor. Zawsze mylę Ciebie z tym drugim fanboyem. Chodziło o krowę. Już kolejny raz.
Cytat:
Napisał
giannini
Samochód jeździ na czterech kołach , samo przednie zawieszenie nic nie da. Porównaj konstrukcję tylnego zawieszenia w AR159 i Peugeocie 407 , wtedy zrozumiesz dlaczego taki wynik.
No patrzę, patrzę właśnie. I śmiem nadal twierdzić, że chodzi o kwestię kół + zestrojenia samego zawieszenia :) Widać to po Vectrze. Odstaje najbardziej w kwestii zawiasu tył a wyszła pomiędzy Alfą a 407 ;) 407 najbardziej na komfort. Vectra średnio - jak to łopel. A Alfa ma sportowe zacięcia ;)
-
Nie widzialem filmu wiec gadam na slepo niebwiedzac o krora generacje chodzi ale vectra i 159 maja wspolna płyte
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
mateuszmk9090
Wszystko co włoskie szybko się psuje :)
Zwlaszcza jak jest na niemieckich komponentach ;-).
-
Cytat:
Napisał
FiatPrime
Zawsze mylę Ciebie z tym drugim fanboyem.
Weź mnie nie obrażaj, nazywając mnie funboyem marki Fiat :smile: Tipo kupiłem tylko dlatego, że dostałem fajną cenę za bardzo dobrze wyposażony samochód wg własnej konfiguracji. Gdybym dostał na VW, Seata, czy inną Kia, też bym kupił. Owszem lubię Fiata, ale tylko starego. Dla mnie fajne Fiaty skończyły się z nadejściem lat 80-tych.
-
Cytat:
Napisał
FiatPrime
Zwracam honor. Zawsze mylę Ciebie z tym drugim fanboyem. Chodziło o krowę. Już kolejny raz.
Widzę, że dupa Cię swędzi :food:
Z ciekawości, kto jest pierwszym fanboyem? Odpowiem, FiatPrime :!: Inaczej byś tu nie pisał haha
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
FiatPrime
Wyśmiewasz się z kolegów posiłkującymi się danymi katalogowymi
Akurat dane katalogowe to ja podałem w nawiązaniu do bredni właściciela hujdaja... Pokaż gdzie je wyśmiałem :food:
Ps. Bana na forum taczki dostałeś, czy co? Aż mi się przypomniało jak w jednym z postów pasażerów nazywasz... Szkoda, że klienci nie wiedzą...
-
Widzę że nie umiecie dyskutować :) zamykam temat.