1 lub 4, bo to są px5, 2 i 3 to prawdopodobnie px3 (takie które nie mają głębokiego uśpienia, czyli za każdym razem radio startuje od nowa zamiast się wybudzić)
To jest widok strony w wersji do druku
Ponadto 2 i 3 mają 16 GB a 1 i 4 mają po 32 GB
1 albo 4 zastanów się jednak czy nie lepiej kupić na AliExpress z dostawą z Niemiec aby Ci cła nie naliczyli i szybko przychodzi.
Od chińczyka cena jest bardzo korzystna a podejrzewam że jak kupisz na Alegro to i tak z chin pójdzie.
Dodatkowo będziesz miał nowszego Androida bo dziewiątkę.
Wybierasz najdroższą wersję z linka DE magazynie! WITSON Android 9.0 ekran IPS HD SAMOCHODOWY ODTWARZACZ DVD dla FIAT TIPO EGEA 2015 2017 4 GB pamięci RAM + 32 GB FLASH 8 Octa rdzeń + DVR/WIFI + DSP + DAB w Samochodowe odtwarzacze multimedialne od Samochodów i Motocykli na Aliexpress.c
https://www.aliexpress.com/item/3289...27424c4dBmOwbZ
To wersja którą ja posiadam. Z kamerą cofania. Dałem 1260 zł. Z Allegro są zbrodniczo drogie...
Dario123 mam Tipo w wersji tipo :P W oryginale bez sterowania radiem z kierownicy. Dołożenie odpowiedniej kierownicy i aktywacja w BSI sterowania z koła kiery zadziałała. Włączenie świateł mijania w aucie przyciemnia radio. Odnośnie gwarancji rozmawiałem z chińczykiem z firmy ZNY i napisał że mam takową i mogę odesłać radio jeśli padnie. Nie korzystałem do tej pory z gwarancji a na wszystkie moje pytania yellowfriend odpowiada wręcz błyskawicznie.
Na alledrogo ceny są zbliżone ale biedniejszej wersji radia niż od chińczyka. Tak czy inaczej jestem mega zadowolony z mojego radia.
Nigdy nie przywiesiło się, nawet podczas uruchamiania, nawigacja googla działa jak należy (oczywiście z pomocą stałego dostępu do wifi), dźwięk radia oczywiście po podrasowaniu korektorem jest lepszy niż w oryginalnym bieda radiu. Chyba że to nie kwestia radia a dołożenia tweeterów :P Choć nie sądzę.
Aha - jak będzie ktoś kupował od chinola radio trzeba mu napisać jaki dekoder canbus ma dołączyć i jak go skonfigurować.
hatchback występuję w tipo tipo a nie najniżej w tipo pop?Cytat:
Napisał metex
nigdzie nie widzę takich informacji, możesz coś więcej o tym?Cytat:
Napisał metex
Kupowałem na tej stronie https://autonawigacje.pl/pl/p/Dedyko...ipo-2015-/2276 Radio dotarło błyskawicznie no 2 letnia gwarancja.
Dzięki wielkie, ja mam 1.03 a Ty 1.04, także zagadka rozwiązana dlaczego u mnie nie działa większość rzeczy, mam jakąś wcześniejszą wersję po prostu.
Jedyne co wykrywa u mnie canbus decoder chyba to reverse i włączenie świateł mijania (bo wtedy ściemniają mi się podświetlenia), po za tym nic innego nie ma. Na 100% to kwestia softu w canbus decoderze, ale znalazłem tylko jeden materiał jak go updatować, niestety nigdzie nie ma za to paczek z aktualizacjami :( a od chińczyka nie kupię już drugiego bo znowu wyśle zły, także olewam temat.