To jest widok strony w wersji do druku
-
123k , tartarini od wyjazdu z salonu. 95 km, 1.4 zero problemów i awarii. Serwisowany w Wejherowie, bo Gdańsk shuewe i plus to jakaś pomylka, szczególnie obsługa. Wejherowo świetne, poza tym, że czasem sobie doliczają np. za zapach do auta nagle 49pln, ale od 3 lat zero problemów :)
-
Da sie? ;) da się, szkoda że m sie tak nie udało :(
-
Cytat:
Napisał
InFlaamess
123k , tartarini od wyjazdu z salonu. 95 km, 1.4 zero problemów i awarii. Serwisowany w Wejherowie, bo Gdańsk shuewe i plus to jakaś pomylka, szczególnie obsługa. Wejherowo świetne, poza tym, że czasem sobie doliczają np. za zapach do auta nagle 49pln, ale od 3 lat zero problemów :)
Ile dolewasz oleju na 1000km i jaki olej lejesz. Ile lpg pali, ile na pb jeździsz?
-
106 k km. 1.4 z lpg. Śmiga i nic się nie dzieje. Pozdrów.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Instalacja stag
Instalacja stag
Instalacja założona w Gdańsku. Wymienione Klocki dwa razy.
Instalacja założona w Gdańsku. Wymienione Klocki dwa razy.
-
1 załącznik(i)
podpatrzone na facebooku
Załącznik 39015
-
1.4 120koni z lpg od nowości, od marca 57 000 km
gaz w katowicach
-
Cytat:
Napisał
Gomez405
Ile dolewasz oleju na 1000km i jaki olej lejesz. Ile lpg pali, ile na pb jeździsz?
Może 0,3-0,5l między przeglądami, ale to max. Robię co 15-18k km, Selena zawsze lana i zawsze mam swoje filtry, części od drugiego przeglądu.
Pali mi 7,5-8,5 l LPG na, czasem 7,1 w zależności jaka trasa. Mam hopla na punkcie tabel i kosztów w firmie :D
-
-
-
Cytat:
Napisał
manio20
Obejrzałem cały materiał o tym rarytasiku.
Wniosek jest prosty jak i cała auto ...
Mało awaryjne, tanie części eksploatacyjne,czyli bardzo niskie koszty utrzymania.
Tak trzymać 👍
-
1.3 z 2018 r. licznik 60tys
-
Mam 1.6 przejechane 136k km jak na razie bez awarii. Jedyne co to aku wymienione bo zaczęło się z niego dymić z odpowietrznika.
-
Cytat:
Napisał
saxon69
1.3 z 2018 r. licznik 60tys
Teraz już 79 tys
-
125000 km w ciągu 6 lat, LPG tartarini założone przy przebiegu około 8000 km.
-
401469 km, 1.4 95KM grudzień 2016 r. , LPG tartarini od początku, 90% miasto, oleju bierze około litr na 4000 km,
Zrobione:
2 razy hamulce tył (190 tys. i 360 tys.)
280 tys. - reduktor w instalacji LPG
300 tys. - alternator
360 tys. - chłodnica
390 tys. - termostat