witam na forum
To jest widok strony w wersji do druku
witam na forum
Witam wszystkich. Jestem szczęśliwym ( mam taka nadzieje) posiadaczem fiata bravo 97' 1.9 TD 100 KM.
witam wszystkich
mam Scudo 2006
witam wszystkich jestem z okolic Sanoka jeżdżę fiatem bravo HGT pozdrawiam wszystkich
Witam wszystkich!
Mam na imię Grzegorz i jestem nowy na tym forum. Mam nadzieję, że się czegoś od Was nauczę, a i ja służę pomocą, jeśli tylko będę potrafił.
Dzień dobry.Jestem nowy
[COLOR="Silver"]
[SIZE=1]---------- Post dodany o 09:51 ---------- Poprzedni post dodany był o 09:49 ----------[/SIZE]
[/COLOR]Mam problem z Fiatem Ulisey 2.0JTD. Problem polega na tym że czasem mam spadek mocy.Silnik przestaje ciągnąć przy około 3000 obrotach
Witam wszystkich jestem maciek z mikołowa. Pozdrawiam
Witam wszystkich i pozdrawiam :)
Witam i pozdrawiam wszystkich :)
witam serdecznie miłośników Fiata
Kupiłem fiata idea - silnik diesel 1.9 . jeżdżę 6 m-cy i jestem bardzo zadowolony . bardzo oszczędny silnk a w środku dużo przestrzeni.
pozdrawiam Ryszard
Witam :) Cieszę się, że mogę dołączyć do grona użytkowników, moje auto to Fiat Doblo.
Witam wszystkich! Mam nadzieję że znajdę na tym forum wiele ciekawych informacji dla mojego Bravo 1.2 pełnego tajemnic i elektronicznych pułapek :)) (na 90% jeden z poprzednich właścicieli mojego Bravo miał nim niezłego grzmota, dlatego wiele rzeczy/pułapek w nim ostatnio odkrywam :P).
Witam wszystkich był passat 1,9 tdi jest multipla 1,9 jtd
Witam forumowiczów, marea 1.9 jtd 110
Hello ;) wszystkim ;)
Witam wszystkich
Witam serdecznie ja i moja Panda :) pozdrawiam
Hejka Tu Stilo 19, 140 KM Pozdrawiam
Witam wszystkich serdecznie :dlon: mam nadzieje, ze Wam sie tu spodoba :zgoda:
hej! miło gościć na tym forum! pozdrawiam - Olaf