Witam wszystkich i pozdrawiam
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich i pozdrawiam
Witam wszystkich klubowiczów i maniaków włoszczyzny :smile: przybywam z BBTP :cool:
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.
Przywitać :) - wczoraj nabyłem swój pierwszy pojazd - brava 1.4 i z przyjemnością dołączam do tego forum :)
Serdecznie Witam
Miałem wiele samochodów różnych marek, najczęściej wspominam Fiata 126p, po wielu latach wracam do Fiata teraz czas na Stilo
Witam,fiat brava 1,9jtd
cześć, witajcie!
właśnie się zarejestrowałem :)
jeżdżę Mareą 1.8 16V rocznik '97 od 2007r. Włożyłem w nią trochę kasy po zakupie, a potem nie robiłem w niej prawie nic - ograniczając się do wymiany alternatora po każdej zimie :P
...i kiedy jeżdżenie tym samochodem zaczęło zagrażać życiu mojemu i osób postronnych, myślałem, żeby ją zezłomować...
...ale tak się nie stało. Małymi kroczkami zacząłem wymieniać wszystko na nowe i znów Marea zaczyna być przyjemnym samochodem :)
oczywiście jeszcze długa droga przede mną, ale dlatego tu jestem - jestem tu w poszukiwaniu inspiracji w wytaczaniu dalszej drogi :)
pozdro!
Witam wszystkich serdecznie :)
Witam wszystkich.
Siema.Jestem Arek jestem ze swoją Sieną już dwa lata.Pozdro i zapraszam na mój temat potrzebne jest wsparcie
witam,
pozdrawiam wszystkich
Jacek
Witam wszystkich w naszych skromnych progach :dlon:
Witam.
Mam Alfę Romeo 159. Miło was poznać
Jako nowy użytkownik tego forum witam wszystkich-STILO 1,9 JTD 115KM
witam ja i mój fiat bravo 1.4 12V
Witam i pozdrawiam wszystkich. Jestem posiadaczem fiata Brava 1.8 GT.
Witam Panie i Panów ;) , niestety jeszcze fiacika nie posiadam :( ale pracuje nad tym, może nawet już dziś się uda wrócić do domku Cromą :P Zobaczymy jak to będzie.
Witam wszystkich
Siemanko Wszystkim, też jestem tu nowy :)
Dzień dobry, jestem nowy! Wita Was posiadacz Punto II 1.2 8V