fajnie wymyślone. Ja w piwnicy też chciałem sobie rower wieszać żeby miejsce zwolnić.
To jest widok strony w wersji do druku
fajnie wymyślone. Ja w piwnicy też chciałem sobie rower wieszać żeby miejsce zwolnić.
A rowery to mam tak dwa powieszone - po dwóch stronach ;)
No masz do wykorzystania koszyk z roweru na jakieś rzeczy ;)
haha, to rower młodej :P po 2giej jest mój :P Że też nie pomyślałem że to obciach Wam koszyk na bike'u pokazywać :P
Nie, no jak młodej to ok. Moja tez ma koszyk. Hehe bynajmniej ma w czym piwo przywieźć.
Nius dnia! :) Zostałem ojcem! :)
Załącznik 19381
Ma 55cm długości i 3,52lg wagi :D
Gratuluję! Witaj w gronie rodziców.
Napisz czy chłopak czy dziewczyna
P.a
Życzę zdrowia i przespanych i nocy ;)
Chłopak - Bartłomiej :-)
gratulacje! :)
Gratulacje - my mamy termin na wrzesień. :-)
Wszystkiego najlepszego :)
Bardzo Ci zazdroszczę. Jeszcze raz gratulacje.
Gratuluję. Zdrowia życzę całej rodzinie i niech zdrowy rosnie
Moje gratulacje :dlon:
Gratulacje i zdrowia :D
Gratulacje i przede wszystkim niech rośnie zdrowy :!: :dlon:
Kiedyś nie do pomyślenia było, żebym do mojego kompa nie zaglądnął choć raz w tygodniu.Sprzęt też miałem na czasie i często wymieniałem po kawałku.
Trochę czasu upłynęło i jakoś się wszystko pozmieniało.
Postanowiłem po paru ładnych latach wreszcie coś zakupić.Jako że komp mimo wieku jeszcze jakoś daje radę to postanowiłem zakupić dysk pod system.
Padło na Goodram-a C100.Jutro lub pojutrze będę chciał postawić system po ponad 3 latach.
Otworzyłem kompa żeby zamontować eSSDeka i się przestraszyłem :8O: http://forum.autokacik.pl/images/graemlins/beksa.gif Sam się kiedyś dziwiłem robiąc ludziom kompy, jak można doprowadzić sprzęt do takiego stanu hehe :lol:
Aż mi kurde wstyd :redface:
Załącznik 19425Załącznik 19424Załącznik 19422Załącznik 19423Załącznik 19421
Piotrek, gratuluje :D
też na dniach kupuje tego samego Goodrama. pod system oczywiście. czas zakończyć karierę na XP ;)
a poniżej moja maszyna, a właściwie zasyfiony radiator procka ;)
Załącznik 19426
Widzę że też śmigasz jeszcze na AMD.Jaki masz chipset bo przed chwilą wyczytałem że mogę mieć spory problem z włączeniem trybu AHCI a to nie za dobrze.....
Ja mam wiekowe 770/710 i trochę się obawiam.No nic jutro lub pojutrze się okaże.