Czesc,
W domu pojawila sie Panda 1.1 dla ladniejszej polowki jako 'jezdzidelko' do nauki stad tez serdeczne hello :)
To jest widok strony w wersji do druku
Czesc,
W domu pojawila sie Panda 1.1 dla ladniejszej polowki jako 'jezdzidelko' do nauki stad tez serdeczne hello :)
Witam wszystkich serdecznie! Od wczoraj jestem szczesliwym posiadaczem Sieny HL 1.2 99r.:)
Witam wszystkich.Punto1 od 6 lat.
Witam jestem nowy na forum. Pozdrawiam wszystkich
Hey witam wszystkich :)
Dawid [okolice Nowego Tomyśla ;) ]
Witam wszystkich i pozdrawiam
Witam i pozdrawiam wszystkich. Piotrek
Witam wszystkich forumowiczów.
Witam wszystkich forumowiczów
Witam wszystkich, od dziś jestem na forum i mam od wczoraj Punto 2 1,2 to autko mojej żony a ja je będę naprawiał, taki nasz los facetów i podział ról w domu:lol: jak zrobię fotki wrzucę na forum opiszę wsio, miłego dnia życzę,Rafał.
Witam wszystkich :)
Witam wszystkich.
Witam serdwcznie wszystkich forumowiczów
Witam wszystkich Forumowiczów,jestem tu nowy malysztm i pozdraiam wszystkich:smile:
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów
Witam Wszystkich,
Jestem posiadaczem Fiat Stilo 1.9 JTD 2004 Kombi :) i jestem z Podkarpacia :)
Witam wszystkich. Jestem nowym posiadaczem fiata i nowym uczestnikiem forum. Moim doświadczeniem jest 45 lat prowadzenia wszelkiego rodzaju samochodów osobowych. Ponad 1,5 mln kilometrów bez "dzwonów" i bez specjalnych problemów. Jako mechanik robiłem dawniej wszystko z samochodami, łącznie z blacharką. Obecnie tylko myję i zmieniam koła, chociaż ostatnio zmieniłem w C15 cały kpl. układ hamulcowy, napędowy i zawieszenia. Jednak to już nie na moje zdrowie. Miałem jeden prawdziwy, męski samochód - bmw 735i w wersji "limited" - manualna skrzynia. Musiałem go sprzedać. Utrzymanie i eksploatacja takiego samochodu to sumy przekraczające większość kieszeni. Takiego samochodu nie przerabia się na gaz i nie kupuje części na szrotach.Ale jazda to niezapomniane przeżycia. Miałem 6 fiatów i kończę przygodę z życiem - na fiacie. Zobaczymy czy to dobry wybór.
Witam Wszystkich Klubowiczów, jestem szczęśliwym posiadaczem Stilo ;)
Witam,
Świetne forum
Pozdrawiam klubowiczów !!!
Witam, dobre formum. Pozdrawiam wszystkich