To jest widok strony w wersji do druku
-
Witam gdzie w Łodzi można dodać kamerkę do Tipo
-
500
Cytat:
Napisał
steyr
Kalwaria Z. moge ogarnąć lub Krk po pracy, pracuje na terenie Kombinatu NH.
Proszę o kontakt. Potrzebuje pomocy przy aktywacji CarPlay w fiacie 500
-
Cytat:
Napisał
Flow99
Proszę o kontakt. Potrzebuje pomocy przy aktywacji CarPlay w fiacie 500
napisz na priv
-
Czy można procedurę odpalenia AndroidAuto zrobić przez AflaOBD czy tylko przez MESa?
-
Można też za pomocą Alfaobd
-
Tarnów okolice pomogę w odpaleniu AA/Carplay
-
1 załącznik(i)
Czy ktoś może ocenić, czy jest możliwość odpalenia tutaj Android Auto? Przy okazji ktoś z okolic Rzeszowa byłby w stanie mi to uruchomić? I jeszcze jedno pytanie, czy coś mam nie tak z gniazdem USB, bo jak podpinam telefon do gniazda USB, to twierdzi, że za mało prądu na ładowanie telefonu.
Załącznik 45105
-
Cytat:
Napisał
szatku
Czy ktoś może ocenić, czy jest możliwość odpalenia tutaj Android Auto? Przy okazji ktoś z okolic Rzeszowa byłby w stanie mi to uruchomić? I jeszcze jedno pytanie, czy coś mam nie tak z gniazdem USB, bo jak podpinam telefon do gniazda USB, to twierdzi, że za mało prądu na ładowanie telefonu.
Można w tym radiu uruchomić AA/CP, ale najpierw zaktualizuj firmware do wersji przynajmniej 23.00.69.00,
bo w tej chwili masz stary : 21.00.28.02, na którym AA/CP nie będzie działać.
W dniach 7-8 lutego będę w okolicach Łańcuta, to wtedy mogę ci uruchomić AA/CP, ale najpierw zaktualizuj firmware.
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
Można w tym radiu uruchomić AA/CP, ale najpierw zaktualizuj firmware do wersji przynajmniej 23.00.69.00,
bo w tej chwili masz stary : 21.00.28.02, na którym AA/CP nie będzie działać.
W dniach 7-8 lutego będę w okolicach Łańcuta, to wtedy mogę ci uruchomić AA/CP, ale najpierw zaktualizuj firmware.
Okej, to poszukam instrukcji jak to zaktualizować.
-
Cytat:
Napisał
szatku
Okej, to poszukam instrukcji jak to zaktualizować
Napisz do mnie na priv, to cie pokieruje co i jak.