Da się :D Jak pisałem tak musi byc bo niczego lepszego do zabezpieczenia felg nie było. Będzie czas to będzie inna farba a jak nie to kołpak. Zobaczymy czy będzie ogólnie czas na cokolwiek
To jest widok strony w wersji do druku
Da się :D Jak pisałem tak musi byc bo niczego lepszego do zabezpieczenia felg nie było. Będzie czas to będzie inna farba a jak nie to kołpak. Zobaczymy czy będzie ogólnie czas na cokolwiek
przepływka Boscha za 200zł? Używka znaczy?
Też ostatnio zmieniałem przepływkę. Błędu nie było ale odczyty fałszował. Też dałem 200zł ale za magneti marelli.
to ja poproszę o link do tej przepływki
PRZEPŁYWOMIERZ BOSCH ALFA ROMEO 147 STILO BRAVO (2756911253) - motoAllegro miałem wstawić i zapomniałem. wybacz :D wygląda normalnie więc nie wiem skąd taka rozbieżność cenowa.
Ostatnio przy wyprzedzaniu na malej koleinie bardzo mocno dobiłem "czymś". Nie wiem czy to śrubą wahacza czy tłumikiem ale to auto jest super niskie i dlatego wpadłem na taki pomysł. nie mówię że zaraz robić coś terenowego ale tak z 1 no może 3 cm to byłoby super
u mnie w punto podobnie - niby punto wysoki przeswit ma ale zjeżdzając z krawężnika czyms czasami pukne chyba własnie czyms co z wahacza odstaje nic nie poradzimy tak te samochody robią
szkoda że u nas nie ma tych wersji brazylijskich.
Dziś zasłoniłem grill. Pomimo połamanych zaczepów jakoś go wsadziłem ale wcześniej ładnie owinąłem folią aluminiową i folia bezbarwną. Miało to swój cel a mianowicie muszę wiedzieć czy robić grill z siatki alu polerowanej na lustro i czarnym napisem czy odwrotnie. Teraz wiem już jak to będzie :D
A oto efekt zasłonięcia. Mam nadzieję ze przy tych naszych -17*C będzie szybciej się grzał i się nie zagotuje
Załącznik 6123
Mi by się raczej bardziej podobało czarne.. W ogóle ten napis może tam trochę wyglądać dziwnie ;) Chyba, że i górny grill i dolny wymienisz ale też ten chrom to chyba przegięcie..
czarnego nie będę robił bo mi się nie podoba. Będzie jak karawan cmentarny. jak zrobię siatkę na dole to wtedy pomyślę co z górą, ale pewnie zostanie bo tam trzeba byłoby zderzak podcinać.
nic sie nie zagotuje :)