Witam wszystkich
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich
Witam wszystkich fiatomaniaków.:}
Holla everyone
Cześć, jestem Janek. Niedawno stałem się posiadaczem Fiata Punto 2 Fl 1.4 Sporting. Mam nadzieję, że w razie problemów uzyskam tutaj pomoc oraz jeżeli będę umiał to będę służył pomocą. Pozdrawiam i miłego dnia. Janek
Witam użytkowników
Cześć wszystkim!
Cześć jestem nowy , posiadam cinquecento 700 od niedawna i chcę przywrócić mu pełną sprawnosć
Witam forumowiczów :)
czesc fajnie
Witam wszystkich serdecznie
siemka wszystkim i pozdrawiam
Hejka wszystkim forumowiczom ..jestem:smile: posiadaczem fiata dobo 1.6 diesel (263)
Hejka Wszystkim Fanom Fiata :)
Witam wszystkich. Jestem nowy na forum. W niedzielę stałem się posiadaczem Tipo 1.4T-jet. Z 2018 roku (rejestr.2019) z podtlenkiem lpg, w bogatej wersji. Kupiłem od kolegi z pracy, z pewną historią i oryginalnym przebiegiem.
Trochę o mnie: Nie jest to pierwszy mój Fiat . Kiedyś miałem uno, straszna padlina. Psuło się wszystko co mogło. Miałem też dwie Pandy. Z 2008, którą zrobiłem 220tyś na lpg, i z 2015 której lpg wypaliło gniazda zaworowe po dwóch latach i 50tyś. Lubię dłubać w autach, mieć łapy ze smaru i śmierdzieć benzyną. Większość drobnych napraw robię sam i z przyjemnością.
Pożegnałem się z forum Chevroleta, które miałem poprzednio. Aveo służyło mi cztery lata i 110tyś prawie ;) bezawaryjnej jazdy. Mam tylko nadzieję że podobnie bedzie z Tipokiem.
Witam wszystkich ;)