Witam na forum.To mój 1 Fiat - mam nadzieję,że nie ostatni :-)
To jest widok strony w wersji do druku
Witam na forum.To mój 1 Fiat - mam nadzieję,że nie ostatni :-)
Witam wszystkich forumowiczów.
Jestem nowy na forum.Witam wszystkich
Witam, jestem użytkownikiem Bravo II, to mój czwarty fiat i jestem zadowolony.
Dzień dobry! Jestem nowy!! (tu się witamy)
Witam i pozdrawiam:)
Witam i pozdrawiam Fiatomaniaków
witam, wszystkich posiadaczy "kropek", ja kontynuuje tradycję motoryzacyjną i po "śmierci" Punto I nabyłem Punto II :-)szerokości wszystkim życzę
Witam wszystkich !
Witam wszystkich.
Od tygodnia jestem posiadaczem Palio 1.6 16v
Autko kupiłem w całkiem niezłym stanie ale do dobrego potrzebuję tego forum.Na początek problemy z termostatem ale dzięki Wam już dałem radę .
Pozdrawiam wszystkich
Witam wszystkich !
W zasadzie to chyba reaktywacja :tongue od 3 tyg jeżdżę Bravo II i jakież było moje zaskoczenie gdy okazało się, że kilka lat temu założyłem tutaj konto szukając czegoś koledze też do Bravo ale I gen. Jeszcze mi się gęba:wink: cieszy. Pozdrawiam
Dzień dobry wszystkim :-) Jestem posiadaczem służbowej Pandy
Dzień dobry wszystkim !
[COLOR="Silver"]
[SIZE=1]---------- Post dodany o 03:25 ---------- Poprzedni post dodany był o 03:18 ----------[/SIZE]
[/COLOR]..pozdrowienia
witajcie
jestem tu nowy.
pozdrawiam wszystkich
Witam wszystkich i pozdrawiam!
W piątek zakupiłem pierwszego w swojej historii Fiata* - Croma 2006 1.9 16v 150km. Mam nadzieję, że autko będzie się bezproblemowo sprawowało i da mi dużo radości z jazdy.
__________________________________________________ __________________________________________
*Od roku mam w domu Lancię Y żony z 2001 roku, więc formalnie pierwszy, a w praktyce drugi fiat w domu :)
witam aszystkich bardzo serdecznie :)
Witam wszystkich! :smile:
Witam, właśnie się zarejestrowałem, planuję zmianę mojego PII na Stilo mam nadzieję że znajdę tu informacje na nurtujące mnie pytania,
pozdrawiam Forumowiczów - Tomek