Dzień dobry wszystkim!
Wysłane z mojego CPH1931 przy użyciu Tapatalka
To jest widok strony w wersji do druku
Dzień dobry wszystkim!
Wysłane z mojego CPH1931 przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry
Witam, wszystkich
Dzień dobry wszystkim Forumowiczom.
Cześć. Jestem tu nowy. Kupiłem sobie fiata pandę 1.1, II gen. z 2003 roku ponad rok temu. Przymierzam się do wymiany amortyzatora, kompletnego rozrządu (pasek, pompa wody, rolka napinacza), simeringu wału korbowego i wałka rozrządu oraz uszczelki pokrywy zaworów. Standardowo oleje i filtry. Jest to moje pierwsze auto i chciałbym sobie przy nim pomajsterkować oraz nabić zniżki OC. Bez problemu zrobiłem nim trasę z Włocławka do Łeby (ponad 300 km w jedną stronę) oraz wróciłem bez żadnego problemu. Zgodnie z GPSem pokazywało mi prędkość 110 km/h na autostradzie, w porywach do 120 km/h. Nie chciałem Pandy za bardzo katować. Na co dzień dojeżdżam do pracy 15 km (w jedną stronę). Kiepskie wyciszenie, ale koszty eksploatacji zadowalające. Jestem prywatnym użytkownikiem (żadna firma). Cieszę się, że na allegro idzie wyhaczyć tanie, nowe części. Poszukuję wiedzy dotyczącej tego samochodu, więc postanowiłem zarejestrować się na tym forum. Pozdrawiam.
Potrzebuję coś ściągnąć z sekcji download, a bez pierwszego postu to niemożliwe, więc oto jestem :P
Witam Was wszystkich i Każdego z osobna.
Mam nadzieję, że coś dołożę też do tego forum.
Cześć i czołem społeczności.
Cześć wszystkim
Cześć Wam!
witam wszystkich
Witam. Fiat 500L 2016
Witam:smile:
Witam wszystkich.
Dzień dobry. Witam wszystkich