Witam wszystkich serdecznie mam Ducato trzeciej generacji a że lubię usprawnienia więc pewnie będzie ciekawie
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich serdecznie mam Ducato trzeciej generacji a że lubię usprawnienia więc pewnie będzie ciekawie
siema wszystkim elo elo
Hi,
Jestem Flicho...
Trochę zajmuję się samochodami, trochę też Fiatem, ale to nie jest główna marka. "Niestety w życiu trochę pobłądziłem" i gdzieś po drodze zaliczyłem tech. samochodowe, później polibudę też w kierunku... no i teraz zawodowo zajmuję się samochodami... "niestety" ;) Głównie ciężarowymi i dostawczymi, sam. osobowymi tylko wtedy, kiedy zmusi konieczność.
Zaczynałem od PF 126p z 1987 w 1994-1997, później dużo /sześć czy siedem, z czego 2x osobowe, reszta "van"/ Seicento 900 / 1.1, długo też była Hiena tj. Siena HL 75 /samochód na ryby-grzyby/, jest żony GPunto 1.2 - i to tyle z Fiatów. Jest jeszcze kilka innych sztuk/marek, do każdego trochę sentymentu i wspomnień, jednak żadnego ulubionego - bo samochody to KUPA blachy, reszta rdzy.
Nie bardzo czasowy jestem, więc pewnie nie będę się zbytnio udzielał na forum - jednak jak kogoś mocno przyciśnie i się uprze, to może pisać jak będę umiał, miał odpowiednią wiedzę by w błąd nie wprowadzić, to pomogę.
Jeżeli chodzi o forum i o to jak i po co tu się znalazłem, to z forum, gównie z działu Dowload, chcę pobrać kilka plików, a wymagany jest przynajmniej 1 pkt. więc o to mój, pierwszy wpis.
Niestety, jestem szczery, ale ja tego nie uważam za wadę, a wręcz przeciwnie, cenię ludzi, którzy jak już zabierają głos, to wiedzą co mówią / piszą i nie kłamią innych.
Pozdrawiam, Flicho
Dzień dobry wszytkim
Cześć wszystkim! :)
Witam wszystkich
Witam kolegów.
witam wszystkich od kilku lat jestem szczesliwym posiadaczem fiata bravo z 2007 roku oczywiscie troche pozmieniane zostało przezemnie dpf,egr,klapy off...obnizone zwieszenie na sprezynach mts odmalowane felgi na czarny polysk i wiele innych...
siema
co u was
Witam jestem tu nowy :)
Witam wszystkich
Dzień dobry , Witam wszystkich . Jestem nowy.
Witam kolegów, śmigam Punciakiem 1.4 8v 57kw w gazie.
Witam wszystkich. Pozdrowienia z Krakowa, Jeżdżę fiatem Bravo, 1,9, 2007 r.
Hejka, nowy zapaleniac na pokładzie, mam nadzieję że bedę wam toważyszył w szczęściu i radości jak najdluzej :D szerokości :D