Witam wszystkich sympatyków Fiata
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich sympatyków Fiata
Witam wszystkich,
to moj druga maryśka
pozdrawiam
Witam serdecznie.Jestem sympatykiem Fiatów od wielu lat.Ale wreszcie jestem posiadaczem wymarzonej maryśki (motor 1,6). POZDRAWIAM WSZYSTKICH
Witam! Kupiłem doblaka 1.9 DS i jestem z niego w miarę zadowolony :P
Witam wszystkich klubowiczów. Jeżdżę Fiatem punto
Witam wszystkich uzytkownikow. Jestem swiezo zalogowanym forumowiczem . Mam na imie Marcin a po Częstochowie poruszam sie Fiatem Cinquecento. Pozdrawiam
Witam wszystkich - jeżdżę Sieną 1.6 w gazie i powiem, że na razie nie ma co narzekać.
Witam wszystkich mój bolid Brava 1,6 16V 1999r.
Witam wszystkich forumowiczów. Mój obecny bolid to Mazda 626 a na forum zaciągnął mnie UNO 1.0 i.e. 2001 od szwagra. Taka niebiesko-ruda strzała :)
Witam Wszystkich na forum i pozdrawiam .
helooo
wyszystkim
witam wszystkich serdecznie !
Witam witam i o zdrowie pytam.
Siemka wszystkim. Fiat GP TJet 1.4 16V 120 KM 2008r na zawieszeniu od Abartha
czesc witam wszystkich!
Witam wszystkich
Witam, Fiat Bravo 1.4 12v rocznik 1996
Witam wszystkich, też jestem tu nowy.
Po ok. dwudziestu latach stałem się znowu właścicielem fiata, tym razem jest to; Marea weekend 1,9 JTD 110 kM z 2001r. Wygląda na to, że nie będę się nudził. Poprzedni właściciel twierdził, że jest mechanikiem a koła założył tyłem do przodu, z tabunu koni może czuję połowę. Rano auto nie chce odpalić tj. odpala po kilkukrotnym kręceniu. Pedał sprzęgła jest przy samej podłodze skok ok. 2 cm. pompowanie nic nie daje. Samochód ładny stoi na felgach 16", jeździ trochę jak wóz drabiniasty. Siedzenia b.wygodne i to tyle po przejechaniu 50 km. Cały przód jest malowany czy można jakoś odtworzyć historię auta?
Pozdrawiam wszystkich klubowiczów.
Witam wszystkich, pozdrawiam, peace ;-)