hmm.. co do LPG to wolał bym kupić bez LPG a potem samemu zalożyć
To jest widok strony w wersji do druku
hmm.. co do LPG to wolał bym kupić bez LPG a potem samemu zalożyć
dokładnie. używane auta z LPG to w większości mina i nie piszę tego tylko ze wględu na własne doświadczenia ;)
No ja np. zawsze kupywalem auta juz z założonym LPG i nigdy na jakąś minę nie trafiłem ;)
Z tą miną to nie musi zawsze być mina ;)
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
egon obyś trafiał tak dobrze dalej..
Paweł, nie wiem czemu ale śmierdzi mi ona niezłym dzwonem. Pomyśl jeszcze nad nia.
Jadę jednak jutro po alfe do Łukowa. co będzie to będzie. jeśli wyjdzie że to mina to całkiem odpuszczam zakup drugiego auta.
Nie powinieneś tak do tego podchodzić,zwłaszcza że masz czym jeździć.Odpuścić zakup auta,po części jakiegoś marzenia które na pewno nie raz Cię zdołuję ale i nie raz będziesz mieć przez niego banana na Twarzy,przez jakiś oszustów :?:
Ja na pewno bym nie odpuścił i powoli szukał czegoś co mi się spodoba.Powoli ;-)
a masz link gdzieś do tej alfy?
Drugie auto potrzebne bo jest 3 kierowców w domu. Alfa z Łukowa była już sprzedana ale u mnie w Białej była JTD wszystko cacy tylko trochę rdzy na dachu przy szybie i prób wgnieciony. Tyle przez telefon. Na miejscu koszmar, próg do wymiany i drzwi oraz błotnik w innym odcieniu. Klapa nie otwiera się dobrze ale to mnie nie zniechęciło. Juz miałem umowę podpisana i prawie kasę dałem ale coś mnie tknęło i wsadziłem głębiej rękę i tu zonk pod fotelem kierowcy nie było blachy a pianka zapaćkana smołą. od razu umowę podarłem i pojechałem. chcieli za tego złoma po wytargowaniu 4,2 tyś. jak tylko przyjechałem to zdziwieni bo spodziewali sie kobiety. Masakra że ludzie mają czelność coś takiego sprzedawać.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Kumpel mi podrzucił link http://otomoto.pl/alfa-romeo-156-warto-benzyna-lpg-C28170703.html więc jutro w południe podskoczę i zobaczę. obawiam się trochę spalania i awaryjności tej jednostki. Może jednak JTD byłbym mniej kłopotliwy
Przebieg ponad 200 więc może nie szykowany.Zobaczysz na miejscu,ale nie słyszałem dobrych opinii o tym silniku.
Trzeba szukać dezla. Niezniszczalne JTD'ki to jest cos pewnego. zobaczymy co mi powie koleś jutro o tym Oferta - Alfa Romeo 156 - AUTO USZKODZONE JAK NA ZDJECIU SILNIK PALI JEZDZI USZKODZONY JAK NA ZDJECIU . DAWCA ! ! ! KONTAKT TELEFONICZNY 889 348 004
Święta tuż tuż, więc zrobiłem małe co nieco :happy:
Załącznik 7956Załącznik 7957
Pyszności ;- )
nie ma to jak wędliny wędzone dymkiem. choć powiem szczerze że przejada się po dłuższym czasie.