Witam. Cieszę się ze wkoncu tu trafiłem. Fiat Doblo 1.2
To jest widok strony w wersji do druku
Witam. Cieszę się ze wkoncu tu trafiłem. Fiat Doblo 1.2
Witam wszystkich serdecznie :dlon:
Wlaściel Alfy 147 wita :)
Witam wszystkich :)
Posiadam Pandę ;)
Witam wszystkich nowych i starych :)
Ogólnie jestem użytkownikiem Fiatów od 25 lat i wszystko jest OK.Obecnie Palio Weekend 1,2 16v.
W zamiarze mam kupno Sedici 4x4 ale tylko w benzynie (jakoś diesel mi nie siedzi).
Pozdrawiam wszystkich z Klubu :)
Witam wszystkich miłośników FIATA BRAVA! Mam Bravę 1.2 z 2000 roku - moim zdaniem najlepsze budżetowe auto :)
Witam wszystkich jestem posiadaczem Grande Punto 1.2 8V . Interesuje mnie diagnostyka komputerowa ponieważ wyskoczył mi żółty znaczek silnika i chciałbym się dowiedzieć co jest nie tak i skasować to ( auto chodzi normalnie, świece wymieniłem teraz czekam na przesyłkę z kablami zapłonowymi ).
witam wszystkich serdecznie :-D
również witam wszystkich :)
Witam. Jestem szczęśliwym posiadaczem Punto II. Pozdrawiam.
siema wszystkim jestem jozek mam problem z tym moim wibratorem (cc) tzryma wysokie obroty podczas zmiany biegow dlugo z nich zchodzi . potrzebuje instrkcji jak wyregulowac silownik biegu jalowego gaznik polski
WItam wszystkich :) mam nadzieje że zdobędę mnóstwo info na temat mojego Fiacika ;)
Dzień dobry,
Witam, mam Fiata Stilo 1.6 16 V
Witam wszystkich
Od dwóch miesięcy mam Bravę jtd105. To mój pierwszy włoch i już zdążyliśy się polubić :)
dzieńdrobny wszystkim :)
Witam wszystkich ja i mój fiacik.
Witam! Jestem posiadaczem Doblo 1.9D z 2001 roku :)
Witam serdecznie wszystkich klubowiczów !
Mimo iż jestem młody i mam prawo jazdy od czerwca 2011 roku jestem szczęśliwym posiadaczem Sieny 1.6 16v z 1997 roku . W posiadaniu mojej rodziny jest także Uno 1.0 fire z 1998 roku który woził mnie jako dziecko gdyż mamy go od nowości .
Mam nadzieje że wielka fiatowska rodzina przyjmie mnie z otwartymi rękami i pomoże z rozwiązaniem każdego problemu (oby takich jak najmniej) haha :) Pozdrawiam wszystkich i życzę szerokości
Witamy wszystkich serdecznie :dlon:
Fectum przyjmujemy kazdego, kto kocha włoską motoryzacje, a wiek nie ma tu nic do rzeczy ;)