Witam wszystkich serdecznie :dlon: i mam nadzieje, ze Wam sie u nas spodoba ;)
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich serdecznie :dlon: i mam nadzieje, ze Wam sie u nas spodoba ;)
cześć, jestem tu nowy... witam wszystkich ;)
Witam wszytkich. Mam Stilo 1.6 16v 2002 rok, jestem jego pierwszym wlascicielem, dlugo na niego narzekalem dopoki nie znalazlem odopowiedniego mechanika, teraz to juz tylko lac i jedzic, wbrew mojemu wczesniejszemu zdaniu, teraz uwazam ze to swietny samochod :) Pozdrawiam wszytkich :)
witam dopiero co sie zarejstrowałem i chciałbym sie dowiedzieć o bezpieczniki od fiata bravo dokładnie gdzie sie znajdują od szyb
Witam serdecznie
Ja i moja familia w skladzie: coreczka (swiezynka) , zonka , pies , kot , (troche myszy w piwnicy i golebi na strychu), mieszkamy po trochu Tam (w krainie skalistej potocznie zwanej NOSZKOWNIA oraz w naszym najpiekniejszym miejscu tzn POLANDII) - rozbijamy sie paroma autkami ze stajni fiata oraz jedna "cytrynka" a naszym hobby jest smiganie na choperach po Polsce i Norwegii.... moglbym tak dlugo - ale nie o to tu "chodzi" :):)
WITAM i POZDRAWIAM serdecznie wszystkich forumowiczów :):)...
Cześć, znalazłem na tym forum to co chciałem więc się zarejestrowałem ;p
Dobry wieczór. Niedawno posiadałem mazde6 niestety pasek rozrządu pękł :( i na szybko kupiłem "białą strzale" (punto 2 1.2 8v (podobno bezkolizyjny rozrząd)). Mam nadzieje ze trochę tym samochodem pojeżdżę. :) Pozdrawiam serdecznie.
Witam wszystkich Fiatomaniaków
Witam wszystkich miłośników włoskiej motoryzacji
Witam wszystkich mam fiata brawę 1996r. 1.4 12V
Witam wszystkich mam lancie lybre v20 sw 1999
Witam wszystkich i jestem nowy na tym forum posiadam Fiata Bravo 1.9TD 100 98r.
Pozdrawiam.
Witam wszystkim - mam stilo 2003r. 1.9jtd
Witam wszystkich, mam Punto 75 1.2mpi
Siemka! Michal z leicester sie klania.
Witam i pozdrawiam wszystkich stilomaniakow :D
Wita jestem szczęśliwy posiadaczem STILO 1.9 jtd 115k. Pozdrawiam Wszystkich Klubowiczów.
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów!
Witam wszystkich jestem posiadaczem Fiat Albea 1.2 16V 2003r :)
Witam wszystkich.