Witam wszystkich! Właściciel Doblo 2
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich! Właściciel Doblo 2
Cieszę się, że forum nadal żyję, nareszcie zdecydowałem się na rejestrację. Całe życie spędzam z Fiatami (Uno, Alfa 147 i Cinquecento Sporting), więc najwyższa pora dołączyć do was :D
Dzień dobry. Właściciel Ducato.
witam wszystkich .Lancia Musa 1.4
Czesc wszystkim
Punto 1.4GT - szukam info i schemacików ... a takze inspiracji na niektóre rozwiazania
Witam wszystkich forumowiczów
Pozdrawiam serdecznie
Cześć. Tydzień temu kupiłem bravo , ale jeszcze stoi u handlarza. Dziś jadę odebrać. Silnik ropniak 1.9 120KM, bez dpf i bez klap w dolocie(na tym mi zalezało bo używam samochodu do jazd po mieście ( z pracy i do pracy). Lubię silniki na olej napędowy i nic tego nie zmieni. Mam golfa sdi i jest genialny, wcześniej miałem peugota 306 z silnikiem DW8 (super). W swojej stajni miałem też samochody takie jak camry 3.0 benzyna (od nowości) , honda crv 2.0 benzyna od nowości (oryginalny japończyk, nie europejski wynalazek), subaru legacy 2.2 benzyna (od nowości) itd itd. Miałem tez fiaty, ale szkoda o tym mówic. Liczę na to, że bravo mnie nie zawiedzie podobnie jak golf czy peugeot. Miałem tez alfę 145 1.6 limit 500 - ugh.. silnik benzynowy który palił 1 litr oleju silnikowego. Gdybym teraz trafił na peugota 306 z silnikiem DW8 i symbolicznym przebiegiem i koniecznie bezkolizyjny - to w ciemno bym kupił.
Witam i pozdrawiam
Witam i pozdrawiam wszystkich
Siemanko wszystkim
SIemka. Croma 1.9 jtd tutaj :>
Cześć, Też stilo 1,9 multiwagon, pozdrowionka
Witam, fiat croma 1.9 2010
Witam Wszystkich z tej strony Pawel z Krotoszyna - posiadam Bravo II 08r 1,4 16V 90KM + LPG
Witam wszystkich :) posiadam Alfę 159 2.4 jtd