Witam. Mam nadzieje że wspólnie rozwiążemy problemy z "bezawaryjnymi" fiacikami :)
To jest widok strony w wersji do druku
Witam. Mam nadzieje że wspólnie rozwiążemy problemy z "bezawaryjnymi" fiacikami :)
witam serdecznie mój 19 letni cc 700 nieźle się trzyma :)
Witamy:) bo masz CC w podwójnym ocynku:) jak ja:)
bartez7019 witam :dlon: widzę kolega z okolic :D
Witam ja i moje Uno:cool:
Witam wszystkich sympatyków Fiata
Cześć wszystkim!!!
Witam wszystkich, od sierpnia jestem posiadaczem Sieny 1.2 8V '99r. A także mam stały dostęp do dwóch Lanci Dedr, czyli też z rodziny fiata. Liczę na pomoc w razie potrzeby oraz, że sam będę mógł w czymś pomóc. Pozdrawiam :)
Witam Wszystkich miłośników Fiata!
Jestem nowy na forum, ale najpierw buł nieniezapomniany 125p, a teraz uno.
Witam serdecznie. Mam na imię Aron, mieszkam w Skierniewicach, w chwili obecnej mam 21 lat. Pasjonuje się zabytkową motoryzacją, głównie naszą polską, tuningiem (german, cult, custom itp., kilogram laminatu mnie jakoś nie jara :P ), muzyką, amatorsko zajmuje się także robieniem zdjęć, głównie motoryzacyjnych. Jestem w posiadaniu Polskiego Fiata 126p Bis. Aktualnie autko znajduje się w remoncie i będzie używane jako pojazd kolekcjonerski, ponieważ jestem ogromnym miłośnikiem Maluszka, można by rzecz, że to moja życiowa choroba :)
Pozdrawiam!
Witam Wszystkich na forum i pozdrawiam .
Witam wszystkich klubowiczów.Lubuje się w fiatach.Zaczynałem od malucha,potam cieniuś kturego mam opanowanego pod względem napram a teraz mam fiata brawe 1.2 z którego jestem zadowolony ale jak wiecie zawsze jes cos do zrobienia.Pozdrawiam
Witam się jako nowy użytkownik tego forum. Posiadacz Fiata Bravo z silnikiem 1,6 z 2001 roku.
Witam wszystkich użytkowników forum. Posiadam Pandę 1.3 Mjet. Pozdrawiam
NieAmator wita wszystkich :)
Ja się jeszcze nie witałem więc...
Witam wszystkich posiadam Bravę 1.2 i daje radę :D
witam!!! :)
dobry jestem nowy
Witam wszystkich posiadaczy Fiatów, tych zadowolonych oraz tych mniej zadowolonych :)
Witam serdecznie jako nowy posiadacz Grande Punto ;)