Fiat Uno "UFO" 1.0 fire (2989496775) - motoAllegro
To jest widok strony w wersji do druku
"Sprzedam nietuzinkowy pojazd zbudowany na bazie Fiata Uno 1.0 fire, rocznik 1997 (zaznaczyć trzeba iż w 99% jest to Uno jak każde inne, ale jednak żadne inne nie posiada takiego uroku) [...] Śmiało mogę stwierdzić że to jedyne takie Uno w Polsce. Grafika wykonana za pomocą pędzla, emalii ftalowej i spray-ów stanowiła wykończenie "remontu" blacharki. Teraz malunki stanowią zabezpieczenie antykradzieżowe. Gdyby wspomniane gówniarze zechciały się przejechać, podejrzewam, że auto jest na tyle charakterystyczne, że znajdzie się do godziny. Oprócz tego jest jeszcze immobilizer."
LOL :D
opis jest zajefajny
Ja poluje cały czas na Fiata 850 klasyki są fajne :D
Oferta - Fiat 850 - Mam do sprzedania slicznego fiata w stanie dobrym. Jakiekolwiek odpowiedzi na pytania udzielam pod mailem martinsgaragekoscian@gmai proszę bardzo taniocha.
http://www.autoscout24.pl/Details.as...000000&asrc=st a to moje marzenie. trzeba kupić sobie barchette i za 50 lat też będzie obiektem westchnień
Dino w coupe jest moim marzeniem
Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
w cabrio fajniejszy
Każdy lubi co innego. Dino mam na oku od kilku ładnych lat
To prawda, ale Kini też się niesamowicie podoba.
50tyś ojro też mi się podoba :D
Czego się nie robi dla pięknego klasyka w garażu. Obiecuje że kiedyś będę go miał w posiadaniu:)
A życzę ci tego z całego serca.:D
otoMoto - nowe i używane samochody oraz motocykle z Polski lub do sprowadzenia - dla miłosnikow sportowych staroci :)
też fajna zabawka
Fajny ;p trzeba przyznać
Bella jest piękna, fajny jest jeszcze Fiat X1/9 (tylko że bardzo ciężko dostać w dobrym stanie)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
alusy jakby ktos szukał, prawie jak za darmo
http://mareaclubpolska.pl/viewtopic.php?p=83317#83317
jakby ktoś namierzył przypadkiem fotel kierowcy do bravy w dobrym stanie i cenie wrzućcie link :D