Rocznik bieżący?
Czy poprzedni kupiłeś?
W sumie bez tego co wymieniłeś, to wyposażenie jak w moim chyba
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
To jest widok strony w wersji do druku
Rocznik bieżący?
Czy poprzedni kupiłeś?
W sumie bez tego co wymieniłeś, to wyposażenie jak w moim chyba
Poprzedni, jak się okazało 6 listopad 2018. Cena po rabacie 69500.
OPCJE DODATKOWE:
070
Przyciemniane szyby boczne i tylna
0WA
Funkcja Flip&Fold siedziska tylnej kanapy
10Z
Opcja manewrowa
4HG
Gniazdko 12V w bagażniku
5DR
Lakier metalizowany
80A
Pakiet Bezpieczeństwo Plus
8ZV
Pakiet Business Lounge
980
Koło zapasowe (rozmiar 15" lub 16" oraz zastępuje Fix&Go)
RSW
Usługi Uconnect LIVE
No to ja mam farta... longua wyrwałem za 55 tysi z pełnym wypasem (tak mi się wydaje) w tym okresie to miał wszystko.... oprócz grzania dupy i skóry na fotelach...
No piszę że mam farta z ceną za taki wypas jaki dostłem. Ogólnie jestem zadowolony.... jeździ nie psuje się mało pali (jak na obecne standardy).
Jak to mówią: " Pnie czego chcieć więcej???"
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
No i jeszcze fotel kierowcy nie wygnieciony i pasuje pod dupkę....:confused:
To piszecie o dobrych rabatach. Ciekawe, co ja wytarguje?
Jacek ale jaka była cena wyjściowa?
Rocznik bieżący czy poprzedni?
Nie pamiętam dokałdnie, ale jakieś 69 tysi??? coś koło tego (taka plakietka była w salonie koło auta)...
Z tymi plakietkami z ceną w salonie to trochę pic na wodę, oglądałem w salonie w lato samochód, na plakietce cena 70000 a to samo auto diler wystawił na OtoMoto za 68000 z dopiskiem do negocjacji.
To nie pic ja wodę, tylko cena katalogowa
T-jet sw lounge z kołem zapasowym, przyciemnianymi szybami, lakierem metalik i gumową matą w bagażniku w listopadzie br. Auto z 2019 za 63000. Na fakturze 81000, a więc rabat 18000. Z tym, że auto odkupione od salonu z 0 przebiegiem
Szary83 akurat w tym przypadku o którym ja piszę to cena z plakietki nie była cena katalogowa.
Czyli zawyżona była?
Kurde wydawało mi się, że jedynym pojazdem, którego cena katalogowa jest niższa od rzeczywistej ceny sprzedaży, to nowe Suzuki Jimny.
A ten przypadek, który opisujesz to chyba Janusz byznesu w salonie robił [emoji848]
Nie, po prostu cena w salonie była niższa niż katalogowa a na OtoMoto jeszcze niższa o 2000 z dopiskiem do negocjacji. Według mnie ceny katalogowe są tylko po to aby było widać, że niby producent/diler coś spuścił z ceny. Nie znam nikogo kto kupił samochód z salonu w cenie katalogowej Ty?😀
Podałem wyżej przykład:
Suzuki Jimny
Cena sprzedaży jest wyższa od katalogowej: np Elegance w manualu jest za 90k katalogowo, a w sprzedaży za około 115-120k i są kolejki po ten samochód
Z Jimmy jest akurat trochę inaczej ponieważ popyt przekracza podaż (a PRL już za nami) ale diler raczej nie wystawia lub nie wycenia samochodu nowego w momencie zamówienia powyżej ceny katalogowej.
A mi zaproponowali tylko 8K rabatu za takie auto
https://salon.fiat.pl/oferta/110578/...n-14-16v-95-km
dobra cena ?
Czy może poczekać z zakupem jeszcze i uda się coś więcej utargować?
Dla jakich grup zawodowych są dodatkowe zniżki ?
Trudno jednoznacznie powiedzieć czy to dobra cena, sam widzisz co piszą inni i jakie
rabaty uzyskują. Większe rabaty na modele droższe, oczywiście te z placu.
Mojego tipka kupowałem w kwietniu 2019 (rocznik 2018) od dealer'a z 0-wym przebiegiem
HB Lounge T-jet przyciemniane szyby, AA, CarPlay, zapas pełnowymiarowy 16", kiera
obłożona wszystkimi aktywnymi przyciskami więc nie wymieniam ich funkcji cena
katalogowa 81050pln kupiony za 63600pln więc rabat 17450pln
Co do grup zawodowych, to one się zmieniają więc najlepiej pytać dealer'a w chwili zakupu.
Ja kupiłem w maju, z tym samym wyposażeniem co kolega wyżej za 61500 tak że rabat miałem 19550