Dzięki za jakieś podpowiedzi, operacja zakończona sukcesem.
To jest widok strony w wersji do druku
Dzięki za jakieś podpowiedzi, operacja zakończona sukcesem.
Panowie podczas aktualizacji map został wyciągnięty pendrive (w ok. 20%), pojawił się błąd...podczas ponownej aktualizacji dochodzi do 22% i bład 0xc10025, do się to jakoś naprawić czy tylko srrwis?Załącznik 38080Załącznik 38081
Juz po problemie.
A wiec ponowna aktualizacja uconnect i mapy wygrały się do 100%(dlugo sie wygrywały ok 1.10godz) , i co błąd 0xc10027, na ten bład pomaga zmiana pendrive na inny i mapy bez problemu się wgrały ok 40 min.
Tak że jak ktoś wyjmnie pendrive, zgasi silnik lub braknie prądu podczas aktualizacji map to nic straconego.
TomTom udostępnił mapy 1050. Czy Mopar/Fiat już udostępnia?
Na stronie mopara jest wersja 1045.
Skoro tomtom udostępnił 1050 to mopar udostępni za około 2 miesiące :)
Dzięki :-) Mnie już olali a do kwietnia 2021 miałem dostawać aktualizacje. Nawet nie ma jak sprawdzić co dostępne dla fiata i za ile (jaja).
ooo taka ciekawa ciekawostka,że ja już też nie mam żadnych możliwości pobierania map, a jeszcze nawet 2 lata nie minęły.
a ciekawsza ciekawostka jest taka, że jak zalogowałem się jeszcze raz to się wszystko pojawiło tak jak powinno być :D
Jest już 1050 do zassania mapa.
A u mnie na koncie pojawiła się do zassania wersja 1050, trzeba zassać póki jeszcze mogę auto kupione w czerwcu 2017.
A ja mam Tipusia 2018 roku i juz od dawna aktualizacja z mopara nie jest mozliwa, ale to chyba nie tylko mój problem dlatego czekam az ktos wrzuci linka z aktualizacją. 1040 i 1045 aktualizowałem z forum dzięki uprzejmości JTN i wszystko śmiga
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Jeszcze raz się rejestrowałes? Bo u mnie kolejne logowania nic nie zmieniają a 3 lata upłynie luty 2021
Też się podłączam z prośbą do Kolegów o wystawkę nowej wersji.
Jak się zalogowałem przez maps.mopar to nie było, jak przeszedłem ze strony uconnect i zalogowałem to było normalnie i pobrałem. Zaś instalacja 40 minut
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Nowe mapy 1050 :
Załącznik 38437
mapa : http://download.tomtom.com/cs/vp2r/m...TTC-1050.2.zip
licencja : https://drive.google.com/file/d/1G-4...ew?usp=sharing
Jak z instalacją bez żadnych błędów?
Ale ze co, że mopar i tomtom wypuścili aktualizacje z błędami?
U mnie na 7' poszło bez uwag.