To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
KrkTipo
Czy jest tu ktos z Krakowa kto pomoze odpalic AA na Fiat Tipo 1.4 Lounge 2020?:)
Kalwaria Z. moge ogarnąć lub Krk po pracy, pracuje na terenie Kombinatu NH.
-
Cytat:
Napisał
steyr
Kalwaria Z. moge ogarnąć lub Krk po pracy, pracuje na terenie Kombinatu NH.
Super, napiszesz do mnie na priv? Masz pelna skrzynke odbiorcza i nie moge sie skontaktowac.
-
-
Dzień dobry,
@steyr mogę prosić o kontakt?
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
MiHaUuu2016
Dzień dobry,
@steyr mogę prosić o kontakt?
Też jestem zainteresowany tematem car play w Fiacie 500
-
Witam wszystkich serdecznie. czy da radę aktywować u mnie ? Tj model radia VP2 Refresh ? Tipo 1.4 120 2020rok .Pozdrawiam serdecznie !
-
Cytat:
Napisał
TomekJbie007
Witam wszystkich serdecznie. czy da radę aktywować u mnie ? Tj model radia VP2 Refresh ? Tipo 1.4 120 2020rok .Pozdrawiam serdecznie !
Musisz podać nr FGA, jak masz kartkę jakie ASO dawało przy wydawaniu nowego samochodu to można z tych nr wyciągnać nr FGA lub po prostu dokopać się do radia i zrobić zdjęcie.
-
Witam wszystkich serdecznie.
Poszukuję magika, który jest w stanie odblokować w moim Tipo Android Auto. Oczywiście odpłatnie
Warszawa i okolice.
Dziękuję i czekam na odpowiedzi.
Pozdrawiam
Artur
-
Cytat:
Napisał
steyr
Musisz podać nr FGA, jak masz kartkę jakie ASO dawało przy wydawaniu nowego samochodu to można z tych nr wyciągnać nr FGA lub po prostu dokopać się do radia i zrobić zdjęcie.
A2C17917105200605B9
FGA PN:00521285820
S/N:04630
Proszę zdjęcia
https://zapodaj.net/plik-xg5C3jENhK
https://zapodaj.net/plik-aYJFAUzhCA
Dziękuję za pomoc i pozdrawiam wszystkich serdecznie
-
Cytat:
Napisał
TomekJbie007
Arabic, radio do wymiany. Nie ma możliwości uruchomić AA/CP.
-
Ile by kosztowało nowe radio z tą funkcja i z robocizna ? Pozdrawiam serdecznie
-
Dzin dobry, a czy w tipo 1.4 z 2017 roku po numerze FGA da radę sprawdzić czy da się aktywować AA ? Nie będę ukrywał, że strasznie ciężko dokopać mi się do tej naklejki i nieważne jak się wygne to nie widze prawego rogu, a boje się wykręcać cokolwiek, za wszelką pomoc dziekuję.
A2C1182720000002830
FGA PN: 00520192830
S/N: 13880
-
Cytat:
Napisał
BlonDGreg
Jeśli to jest twój numer FGA to w tym radiu da się uruchomić AA/CP.
Jednak wcześniej należy zaktualizować Firmware do wersji : 23.02.01.15, ponieważ aktualnie
masz zbyt stary firmware : 21.00.28.02
W Łodzi mogę ci wgrać nowy firmware i uruchomić AA / CP.
Jak coś to napisz na priv lub na messengerze :
https://m.me/szymczak.artur
-
Cytat:
Napisał
BlonDGreg
Dzin dobry, a czy w tipo 1.4 z 2017 roku po numerze FGA da radę sprawdzić czy da się aktywować AA ? Nie będę ukrywał, że strasznie ciężko dokopać mi się do tej naklejki i nieważne jak się wygne to nie widze prawego rogu, a boje się wykręcać cokolwiek, za wszelką pomoc dziekuję.
A2C1182720000002830
Jak masz bliżej do Kalwarii Z. małopolska to moga ogarnąc. Ewentualnie Krakór wschodni rejon bo codziennie jestem.
Cytat:
Napisał
TomekJbie007
Ile by kosztowało nowe radio z tą funkcja i z robocizna ? Pozdrawiam serdecznie
Mam takie radio z obsługą AA/CP i kamery cofania. W razie zainteresowania proszę pisać na priv.
-
Cytat:
Napisał
harry.wesoly
Masz rocznik 2018 z U7 więc nie powinno być problemu. Ja mogę pomóc. Będziesz w okolicy Bydgoszczy to się odezwij.
Witam. Szukam Cię Wybawco w okolicach Bdg od dłuższego czasu. Napisz proszę, gdzie Cię znajdę z Fiatem, żeby AA ogarnąć. Dzięki.
Jestem Świeży na forum, jeszcze nie ogarniam PW.
-
Napisałem na mess
Cytat:
Napisał
JackTheNight
Jeśli to jest twój numer FGA to w tym radiu da się uruchomić AA/CP.
Jednak wcześniej należy zaktualizować Firmware do wersji : 23.02.01.15, ponieważ aktualnie
masz zbyt stary firmware : 21.00.28.02
W Łodzi mogę ci wgrać nowy firmware i uruchomić AA / CP.
Jak coś to napisz na priv lub na messengerze :
https://m.me/szymczak.artur
Napisałem na mess