To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
steyr
A jak często pojawiał się Ci ww. błąd ukladu hamulcowego? U mnie w tym roku pojawił się z 2 razy, jak auto postało cały dzień w słońcu jak była upalna pogoda. U mnie nie jest tak, że pojawia się za każdym razem czy po prostu często. Jak się pojawia to tylko w okresie letnim.
U mnie nie było reguły. Czy było ciepło czy zimno potrafił wyskoczyć błąd. Był okres ze przez miesiąc było ok, a czasami wyskakiwało codziennie. Jak masz na gwarancji auto to podjedź do ASO, żeby zrobili aktualizacje. Powiedź im, że wyskakuje taki błąd.
-
Cytat:
Napisał
tplonka
U mnie nie było reguły. Czy było ciepło czy zimno potrafił wyskoczyć błąd. Był okres ze przez miesiąc było ok, a czasami wyskakiwało codziennie. Jak masz na gwarancji auto to podjedź do ASO, żeby zrobili aktualizacje. Powiedź im, że wyskakuje taki błąd.
Auto po gwarancji, dzwoniłem do ASO to po kodzie błędu jak im powiedziałem to powiedzieli mi że do wymiany przewód podciśnienia. Bądź tu mądry, błąd na tyle rzadko się pojawia że pewnie jak bym teraz wymienił ten przewód to pewnie jak będzie nie trafiona diagnoza to błąd się zaświeci w przyszłym roku w czerwcu jak znów mocno przygrzeje.
-
No ale kampania to nie jest dla wszystkich aut? nawet tych po gwarancji? Ja mam to zaktualizowane przy okazji przeglądu rocznego, wcześniej błąd pojawił się raz. Po zalogowaniu do my fiat widziałem że jestem objęty tą akcją serwisową.
-
Cytat:
Napisał
harry.wesoly
No ale kampania to nie jest dla wszystkich aut? nawet tych po gwarancji? Ja mam to zaktualizowane przy okazji przeglądu rocznego, wcześniej błąd pojawił się raz. Po zalogowaniu do my fiat widziałem że jestem objęty tą akcją serwisową.
Nie, ktoś podawał które numery seryjne aut podchodzą pod kampanie.
-
ja byłem na pierwszym przeglądzie i moje Tipo, akurat podlegało kampanii, wgrano aktualizację oprogramowania centrali ABS, informacja o tym, że moje auto kwalifikuje się do akcji, przyszła listem, chyba już w maju, zadzwoniłem do ASO i kazali podjechać na wgranie aktualizacji, przy przeglądzie, żadne chcecki się nie pojawiały.